11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Jandarmii au spart o petrecere privată organizată într-o pensiune din Colibița

Autoritățile sunt cu ochii pe cei care nu respectă regulile de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2. Jandarmii montani din Colibița au organizat seara trecută acțiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor impuse de autorități. Aceștia au spart-o și au aplicat sancțiuni.

Jandarmii montani din Colibița au organizat seara trecută o acțiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecțiilor cu Covid-19, în zona cabanelor și pensiunilor din localitate.

Jandarmii au identificat o pensiune unde muzica se asculta la volum maxim, iar zgomotul deranja toate celelalte pensiuni apropiate.

La petrecerea privată spartă de jandarmi participau mai mulți tineri.

Organizatorul evenimentului care nu a ținut cont de prevederile legale în vigoare a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Reprezentanții IJJ BN transmit că jandarmii au mai aplicat 6 avertismente scrise persoanelor prezente la eveniment.

Autoritățile recomandă în această perioadă evitarea aglomerațiilor și întâlnirilor cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.

Foto @ Ilustrativ

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...