11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Jandarmii au spart o petrecere privată organizată într-o pensiune din Colibița

Autoritățile sunt cu ochii pe cei care nu respectă regulile de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2. Jandarmii montani din Colibița au organizat seara trecută acțiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor impuse de autorități. Aceștia au spart-o și au aplicat sancțiuni.

Jandarmii montani din Colibița au organizat seara trecută o acțiune specifică de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecțiilor cu Covid-19, în zona cabanelor și pensiunilor din localitate.

Jandarmii au identificat o pensiune unde muzica se asculta la volum maxim, iar zgomotul deranja toate celelalte pensiuni apropiate.

La petrecerea privată spartă de jandarmi participau mai mulți tineri.

Organizatorul evenimentului care nu a ținut cont de prevederile legale în vigoare a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Reprezentanții IJJ BN transmit că jandarmii au mai aplicat 6 avertismente scrise persoanelor prezente la eveniment.

Autoritățile recomandă în această perioadă evitarea aglomerațiilor și întâlnirilor cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.

Foto @ Ilustrativ

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: