1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Încă 10 localități din Bistrița-Năsăud primesc peste 16 milioane de lei prin PNRR

Încă 10 localități din județul nostru vor primi peste 16 milioane de lei prin PNRR, a anunțat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Primarii din comunele Braniștea, Budești, Ciceu-Giurgești, Dumitra, Măgura Ilvei, Rodna, Sânmihaiu de Câmpie, Silvașu de Câmpie, Telciu și Zagra au semnat contractele de finanțare cu fonduri din PNRR”, a transmis deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Oamenii din cele 10 comunități se vor putea bucura de reabilitarea și eficientizarea energetică a dispensarelor medicale, școlilor, primăriilor și căminelor culturale. De asemenea, programele de finanțare au ca obiectiv dezvoltarea transportului verde și a sistemelor IT locale.

Le mulțumesc domnilor primari pentru foarte buna colaborare! Dezvoltarea județului nostru continuă”, a concluzionat deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  • Deci la Chiuza nu se modernizează dispensarul medical?și se modernizează un cămin ce sta gol în alte sate?Ferească Dumnezeu!și va mai mirați dacă o sa rămâneți fără medici.

 1. Mă oameni buni !!
  * Îs mîndru că sunt bistrițean/ dar comuna ” Chiuza” ( îmi place să cred că ați auzit de ea… ,) , Cînd primește oarice bani – PNRR & POIM – ziceți-le cum doriți!!
  1 ) să – și ” repare ” dacă se mai poate SOMESILUI MARE – măi oameni buni – nu mai găsești o cărare – să ajungi pe malul ” Someșului de altă dată!!!? ( Ori să facă demersurile necesare – celor vinovați – etc .etc
  2 ) – CA să ce ??
  3) se circulă pe DN 17 C – CU , 80…90…100 km/h – oră / de nu poți trece strada – să-ți iei pubela / no fii de ” UAT” – dar faceți ceva , măcar demersuri – aceste sate minunate & comuna , NE APARȚINE!! ( NU VĂ – APARȚINE!!! )
  ∆ TOATE CELE BUNE!! / Așteptăm vești bune!!!

 2. Obs : – nu Sint la primul mesaj de ” DRAGOBETE” ( am vrut de ” dragoste ” ) – pe care leee tot MODERAȚI !!!
  * EU ZIC CĂ E ” scris românește” – nu in chineză !!!?
  ** spor La treabă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...