6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Bogdan Ivan Gruia – Respect pentru pacienții din România: Norma de hrană din spitale, minim 22 de lei/zi

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat astăzi că norma de hrană din spitale va fi minim 22 de lei/zi. 

Fotografiile revoltătoare cu hrana pe care o primesc bolnavii din România nu rezolvă nimic. Dar o lege bună care să le asigure o hrană de calitate – DA!

Astăzi am obținut rapoarte de adoptare în Comisiile de Sănătate și Administrație Publică! Este ultimul pas înainte de votul final din Plenul Parlamentului, care va avea loc săptămâna viitoare!”, a transmis deputatul Bogdan Ivan.

Acesta a reamintit că este primul său proiect legislativ, depus la începutul anului trecut și susținut de colegii din PSD.

Astăzi, pentru norma de hrană a unui bolnav se alocă 11 lei! Eu unul nu pot să concep cum poți din 11 lei să asiguri 3 mese pe zi plus două gustări unui pacient!

Da, este târzie adoptarea acestei legi! Din păcate a fost nevoie ca PSD să ajungă la guvernare pentru a repara această nedreptate! Ultimii doi miniștri ai Sănătății din partea USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, mi-au ignorat apelurile prin care le solicitam creșterea normei de hrană!

Îmi doresc ca după adoptarea acestei legi, niciun bolnav din România să nu mai primească mâncare, ca în poza de mai jos!”, a mai comentat Bogdan Ivan. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. La grădiniță un meniu pentru un copil e de 25 de lei pe zi….la grădiniță privată evident…cum să mănânci 3 mese cu 22 de lei…doamne ferește

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...