-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Bogdan Ivan Gruia – Respect pentru pacienții din România: Norma de hrană din spitale, minim 22 de lei/zi

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat astăzi că norma de hrană din spitale va fi minim 22 de lei/zi. 

Fotografiile revoltătoare cu hrana pe care o primesc bolnavii din România nu rezolvă nimic. Dar o lege bună care să le asigure o hrană de calitate – DA!

Astăzi am obținut rapoarte de adoptare în Comisiile de Sănătate și Administrație Publică! Este ultimul pas înainte de votul final din Plenul Parlamentului, care va avea loc săptămâna viitoare!”, a transmis deputatul Bogdan Ivan.

Acesta a reamintit că este primul său proiect legislativ, depus la începutul anului trecut și susținut de colegii din PSD.

Astăzi, pentru norma de hrană a unui bolnav se alocă 11 lei! Eu unul nu pot să concep cum poți din 11 lei să asiguri 3 mese pe zi plus două gustări unui pacient!

Da, este târzie adoptarea acestei legi! Din păcate a fost nevoie ca PSD să ajungă la guvernare pentru a repara această nedreptate! Ultimii doi miniștri ai Sănătății din partea USR, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, mi-au ignorat apelurile prin care le solicitam creșterea normei de hrană!

Îmi doresc ca după adoptarea acestei legi, niciun bolnav din România să nu mai primească mâncare, ca în poza de mai jos!”, a mai comentat Bogdan Ivan. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. La grădiniță un meniu pentru un copil e de 25 de lei pe zi….la grădiniță privată evident…cum să mănânci 3 mese cu 22 de lei…doamne ferește

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: