-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

BRAVO: S-au strâns banii pentru traseul Via Transilvanica prin Bistrița-Năsăud

Via Transilvanica, drumul ce unește România, este un proiect turistic de mare anvergură. Se poate implica fiecare român, donând pentru amenajarea acestuia. Deja s-au adunat banii necesari pentru amenajarea celor 133 de km de pe teritoriul județului nostru. BRAVO!

Frații Ușeriu au reușit să pună la cale cel mai mare proiect turistic! Via Transilvanica, pe modelul „El Camino” din Spania, unește 10 județe din România, evidențiind frumusețile naturii și bogăția culturală de pe o distanță de 1.000 de km.

În județul nostru au fost deja amplasate bornele de lemn, ce conturează acest drum. Puteți citi despre aceasta AICI.

Apoi s-au sculptat, de către 10 artiști, borne extraordinare care să fie puse în locul celor de lemn. Despre aceste opere de artă puteți citi AICI.

Pentru ca drumul să poată fi efectiv trasat, e nevoie de fonduri. Aici, frații Ușeriu au dat posibilitatea fiecărui iubitor de drumeții să se implice. Cum? Donând!

Mai multe despre modul de implicare puteți citi AICI.

Raiffeisen Bank a „adoptat” 100 de km din acest drum. Apoi, compania Teraplast a adoptat 16 km, iar firma de lactate Monor, a adoptat și ea 10 km.

Alte persoane au donat bani pentru acest proiect, iar pic cu pic se face baltă.

Am adunat kilometru cu kilometru și ne-au ieșit 133, ceea ce înseamnă că vom reuși să amenajăm porțiunea de drum care traversează județul Bistrița-Năsăud!”, anunță entuziasmați cei de la Tășuleasa Social.

În ce privește donarea, cei dornici o pot face în continuare. Astfel, fiecare poate avea km său din Via Transilvanica!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...