21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

19 porți din centrul istoric al Bistriței pot fi restaurate cu sprijinul nostru! Votați până în 20 noiembrie

Până în 20 noiembrie, aveți ocazia să votați un proiect special propus spre finanțare la Primăria Bistrița. Voluntarii Petrus Italus Trust ne propun să sprijinim / votăm restaurarea a 19 porți în centrul istoric al Bistriței.

Voluntarii Petrus Italus Trust au identificat 19 cazuri în centrul Bistriței, în care porțile vechi au dispărut. Este vorba de porți ale unor imobile situate în Piața Centrală, pe străzile Dornei, Titulescu sau pietonalul Liviu Rebreanu. Porțile originale au fost înlocuite de încropeli jenante de tablă, PVC și scândură banală, adesea negeluită.

Cu ajutorul nostru, aceste porți ar putea fi restaurate, astfel încât centrul orașului să-și recapete strălucirea. Indirect, vor beneficia de proiect toți cetățenii Bistriței, care vor avea o zona centrală mai atractivă. Direct vor beneficia proprietarii și chiriașii – în general persoane fără mijloacele materiale necesare restaurării”, argumentează cei de la Petrus Italus Trust.

Detalii suplimentare despre acest proiect – AICI

Petrus Italus Trust are o experiență de doi ani în restaurările din Bistrița:

FOTO/VIDEO – Fațada renovată pe str. Șincai de Petrus Italus Trust, „adoptată” de Tășuleasa Social: Nu este costisitor. Orice proprietar poate primi „rețeta”

Procedura este foarte simplă: Pentru a vota proiectul, trebuie să vă autentificați pe site-ul Primăriei Bistrița cu o adresă de e-mail sau contul de Facebook. Apoi selectați proiectul și dați click pe Votează.

FOTO: Cei mai tineri voluntari Petrus Italus Trust, despre distracția de a restaura porți vechi în Bistrița

FOTO: Încă trei porți istorice din Bistrița, restaurate grație eforturilor Petrus Italus Trust

FOTO – Poveste de Crăciun: Un beci în paragină, transformat ca prin farmec, de voluntarii Petrus Italus Trust

VIDEO spectaculos: Voluntarii Petrus Italus Trust au făcut minuni cocoțați pe acoperișul bisericii din Vermeș

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: