17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Cabana Dealu Neamțului din Rodna: jacuzzi în aer liber, zăpadă ca-n povești, într-un peisaj uluitor din Munții Rodnei

La Cabana Dealu Neamțului din Rodna e frumos și vara și primăvara, e splendid și toamna, dar ultimele zile încărcate de zăpadă au transformat peisajul în care se află cabana într-unul feeric. E o iarnă de poveste aici, cum n-a mai fost demult.

Iar dacă vreți o vacanță de iarnă memorabilă alături de câțiva prieteni (cabana are 8 camere), în creierii munților Rodnei, înconjurați de zăpadă, sunteți așteptați de gazde bune, cu drag. Să nu cumva să ratați experiența unei băi în apa fierbinte din jacuzzi, înconjurați de zăpadă și cu un peisaj superb în față (și un vin bun alături). E o experiență care merită trăită nu o dată în viață, ci ori de câte ori aveți ocazia. Iar acum o aveți…

Înconjurată de munții Rodnei, pe Dealu Neamțului (așa cum știu localnicii zona), pensiunea cu același nume este la 5 km de centrul comunei Rodna și la 3 km de comuna Măgura Ilvei, cu drum de acces din ambele comune. Agropensiunea Dealu Neamțului a intrat în circuitul turistic în urmă cu nici doi ani, în vara anului 2021. Mai multe despre ei poți citi aici:

FOTO: Caută Agropensiunea Dealu Neamțului Rodna, dacă vrei o vacanță printre stele, înconjurat de Munții Rodnei

 

De atunci, pragul le-a fost călcat mereu de turiști, care s-au bucurat nu doar de peisajul superb indiferent de anotimp, vreme și vremuri, ci și de condițiile de cazare excelente, agropensiunea fiind clasificată la patru margarete.

Pensiunea dispune de 8 camere cu pat matrimonial și baie proprie, cu o capacitate de cazare de 16 locuri. La parter este un living spațios, cu mese din lemn masiv și scaune elegante, de catifea, unde s-au ținut deja petreceri memorabile, dar și evenimente speciale, mai mici, de familie.

Așadar, dacă nu știați unde să ieșiți cu gașca de prieteni sau să sărbătoriți la munte împreună cu familia, vă reamintim că Pensiunea Dealu Neamțului este o opțiune demnă de luat în calcul, oricând.

Agropensiunea Dealu Neamțului este potrivită și familiilor cu copii. Găsiți acum zăpada perfectă pentru săniuș și ridicat cetăți de zăpadă, iar dacă vreți să le faceți o surpriză puteți să-i duceți la ferma din vecinătate, unde pot admira văcuțele, caii sau poneii. De la fermă puteți cumpăra lapte proaspăt, astfel încât vacanța să aibă și gustul copilăriei de altădată, de la țară.

Jacuzzi-ul cu apă încălzită este pregătit oricând să primească oaspeți și, așa cum vă spuneam la început, merită să trăiți ori de câte ori aveți ocazia experiența inedită a unei băi fierbinți, înconjurați de zăpadă, într-un peisaj de basm ca cel pe care-l oferă oricând Munții Rodnei.

Iar dacă vă place relaxarea în sauna uscată, o aveți imediat lângă jacuzzi, iar acum, în zăpadă, puteți testa expunerea alternativă la cald și rece despre care se zice că întărește și stimulează sistemul imunitar.

Rezervări la Pensiunea Dealu Neamțului Rodna puteți face sunând la numărul de telefon  0743.572.371. Mai multe fotografii și imagini video găsiți pe pagina lor de Facebook – Agropensiunea Dealu Neamțului. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.