21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

HANDBAL: Gloria face un meci mare la Vâlcea și aduce 3 puncte de aur din deplasare

Echipa de handbal a CS Gloria 2018 a câștigat duelul contra SCM Râmnicu Vâlcea, disputat în Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea. Partida a început la ora 17:30.

Meciul a început bine pentru Gloria și a condus încă din primele minute, la un avantaj minim de unul sau două goluri. La pauză, scorul de pe tabelă a fost 16-16, însă după prima jumătate din repriza secundă, Gloria a preluat cârma meciului și s-a dus la câteva goluri distanță de Vâlcea.

Bistrița a jucat simplu și într-un ritm nu foarte alert. S-au dus cap la cap până  la un moment dat, iar Gloria a înscris în 10 minute de opt ori, pe când Vâlcea a înscris de numai două ori.

SCM Râmnicu Vâlcea, echipa ocupantă a celui de-al treilea loc în Liga Florilor MOL, s-a prezentat la meci fără mai multe jucătoare cheie, precum De Jong sau Kovacevic, într-o partidă de acest nivel.

Bianca Bazaliu a intrat în joc abia din a doua repriză și a marcat de 11 ori în poarta oltencelor. Arruda și Dumanska au făcut o fază frumoasă în poartă, iar Nina Zulic, jucătoarea care din păcate părăsește Gloria de la vară, a fost, din nou, una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren.

Cristina Laslo își revine încet după accidentarea care a ținut-o multe etape departe de joc. A avut mai multe faze în care s-a evidențiat, a interceptat mingi și a înscris de la 7 și 9 metri.

Bistrița rămâne pe locul 2 din Liga Florilor și are șanse mari să participe în cupele europene, de altfel obiectivul acestui sezon.

Partida a fost arbitrată de Lovin din București și Stancu din Buzău. A putut fi urmărită în direct pe PRO Arena.

CS Gloria 2018 35-29 SCM Râmnicu Vâlcea

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: