19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

VIDEO Care este leafa celui de-al patrulea om ca importanță din Primăria Bistrița? Are business-uri în IT și a stat în chirie până acum

Începând de luna aceasta, Ioan Peteleu este al patrulea cel mai important om din Primăria Bistrița. Noul city manager al Primăriei Bistrița a fost prezentat de primarul Ioan Turc drept „mâna sa dreaptă” și promite să fie mult mai vizibil decât  George Avram. Cu cât este plătit unul dintre cei mai importanți oameni din primărie?

Ioan Peteleu și-a intrat în pâine chiar la început de ianuarie, fiind prezentat ca noul city manager al orașului de către primarul Ioan Turc în prima conferință din 2021. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Prezent la Bistrițeanul Live, Ioan Peteleu a vorbit despre experiența sa, despre averea sa și chiar și despre leafa încasată lunar de la Primăria Bistrița. Astfel, liberalul cu state vechi, care este și consilier local și a îndeplinit pentru o perioadă și funcția de viceprimar și a lucrat chiar și la Garda Financiară, încasează 14.000 de lei brut de la Primăria Bistrița, ceea ce înseamnă că merge lunar acasă cu 8.000-9.000 de lei.

Deși salariu este unul cel puțin confortabil pentru România, Peteleu a precizat că leafa sa era mai mare când lucra în sectorul privat: „N-am trăit nici atunci (n.r când a îndeplinit funcția de viceprimar) din salariul de viceprimar și nici acum din cel de city manager”.

Este și de înțeles, noul city manager făcând bani de ani buni în sectorul IT, unul dintre cele mai bine plătite.

Întrebat dacă se consideră un om bogat, Ioan Peteleu a spus: „Sunt bogat cu sufletul. Dacă ai o afacere nu înseamnă că ești bogat. Până la final de 2020 am locuit în chirie”.

Mai  mult, până în anul 2013, Ioan Peteleu a locuit într-un apartament ANL.  Econom din fire, acesta a preferat să adune bani pentru a-și ridica o casă, în care s-a și mutat în ultimele zile din 2020. De asemenea, a mai achiziționat o casă veche săsească în Albești, pe care a recondiționat-o. Aceea aparține familiei, după cum a declarat Peteleu în emisiunea de aseară.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/IZhnNEd2tok” aspect_ratio=”882:496″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...