20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

„Caravana” cu căruțe și caroserii, vânată de Poliția Rutieră

Poliția Rutieră s-a sesizat cu privire la „caravana” compusă din două căruțe și un microbuz, surprinsă zilele trecute, chiar la intrarea în Bistrița. Potrivit oamenilor legii, căruța nu avea ce să caute pe un drum național și nici pe străzile unui oraș.

Miercuri, un bistrițean vigilent surprindea, cu telefonul, o adevărată eficiență în materie de transport. Două căruțe și un microbuz se deplasau agale pe drumul național 17, spre pasarela de la intrarea din oraș.

Pe una dintre căruțe se aflau două caroserii ale unor mașini cel mai probabil implicate în accidente, pe alta o caroserie, iar microbuzul era în mijloc și era și el tras de primul atelaj.

În urma imaginilor făcute publice de Bistrițeanul.ro (le poți vedea AICI), Poliția Rutieră s-a sesizat și îi caută pe căruțași, care, spun sursele noastre, efectuează această rută aproape zilnic, încurcând traficul rutier.

„În baza informărilor primite, polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări, întrucât au fost încălcate prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Practic OUG 195/2002 le interzice căruțașilor să circule pe drumul național și să intre cu atelajele în orașe. Potrivit aceleiași prevederi legale, căruțașii prinși că circulă pe drumurile naționale sunt sancționați cu o amendă între 9 și 20 de puncte (între 1.305 și 2.900 de lei) și li se confiscă căruțele

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...