28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Casa EMA: 5 motive să te relaxezi pe terasa de vară

S-a deschis terasa de vară de la Casa EMA! 1 mai a venit cu mult soare, relaxare și mișcare. Cum nu ne place să stăm prea mult în casă, acum avem opțiunea de a savura o băutură rece într-o atmosferă relaxantă, alături de prieteni. Terasa de vară Casa EMA e alegerea perfectă pentru vara aceasta:

Soarele ne răsfață de ceva timp, iar terasa de vară Casa EMA este locul perfect pentru a te încărca cu vitamina D (și nu numai). Dacă nu crezi, îți dăm cinci cele mai bune motive să treci pe acolo:

  1. Peisajul este unul… antrenant! Pe scurt, poți trage cu ochiul la cei care se antrenează la sală, astfel poți „fura” din tehnicile lor.
  2. Băuturile sunt reci și delicioase (unele sunt blonde).
  3. Sunt locuri pentru toată gașca ta de relaxați – activi.
  4. Fetele sunt zâmbitoare și descurcărețe, băuturile ajung rapid la însetați.
  5. Ai sală de sport la zece secunde de tine, piscină – ingredientele perfecte pentru relaxare.

BONUS:

Vara aceasta, pe terasă, ești așteptat cu băieții (și microbistele) să trăiești intens meciurile de fotbal – finala Ligii Campionilor și Campionatul Mondial din Rusia!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.