-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Casa EMA: 5 motive să te relaxezi pe terasa de vară

S-a deschis terasa de vară de la Casa EMA! 1 mai a venit cu mult soare, relaxare și mișcare. Cum nu ne place să stăm prea mult în casă, acum avem opțiunea de a savura o băutură rece într-o atmosferă relaxantă, alături de prieteni. Terasa de vară Casa EMA e alegerea perfectă pentru vara aceasta:

Soarele ne răsfață de ceva timp, iar terasa de vară Casa EMA este locul perfect pentru a te încărca cu vitamina D (și nu numai). Dacă nu crezi, îți dăm cinci cele mai bune motive să treci pe acolo:

  1. Peisajul este unul… antrenant! Pe scurt, poți trage cu ochiul la cei care se antrenează la sală, astfel poți „fura” din tehnicile lor.
  2. Băuturile sunt reci și delicioase (unele sunt blonde).
  3. Sunt locuri pentru toată gașca ta de relaxați – activi.
  4. Fetele sunt zâmbitoare și descurcărețe, băuturile ajung rapid la însetați.
  5. Ai sală de sport la zece secunde de tine, piscină – ingredientele perfecte pentru relaxare.

BONUS:

Vara aceasta, pe terasă, ești așteptat cu băieții (și microbistele) să trăiești intens meciurile de fotbal – finala Ligii Campionilor și Campionatul Mondial din Rusia!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.