12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Casa Ema oferă reduceri celor ce luptă în linia întâi împotriva COVID 19!

Și ei au nevoie de puțină mișcare, de ceva ce să-i deconecteze de la munca istovitoare din fiecare zi. Au nevoie să-și încarce bateriile și să rămână sănătoși pentru a salva pe alții. Casa Ema oferă reduceri celor ce luptă în prima linie împotriva coronavirusului.

Fiecare zi vine cu noi și noi provocări! Stres, multă muncă, și necunoscute ale dușmanului invizibil, coronavirusul.

De luni bune, cei din linia întâi luptă la foc automat cu acest virus. Li s-au alăturat mulți în această luptă, donând echipamente de protecție și materiale dezinfectante.

Le-au dat și bani în plus, oentru efortul depus.

Casa Ema se alătură și ea celor ce ajută pe cei ce luptă în linia întâi. Doar că ei ajută în..alt fel. Cei din prima linie au nevoie și ei să se destindă, să se decupleze, să se învioreze, să rămână sănătoși. Așa că cei de la Casa Ema oferă reduceri la abonamente.

Suport pentru linia 1! 
Începând de astăzi, personalul aflat în prima linie împotriva COVID-19 va beneficia de reducere la sala de fitness pe toată perioada stării de alertă!” au anunțat cei de la Casa Ema pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...