1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Traian Ogâgău rămâne primar! Tribunalul Bistrița-Năsăud a respins cererea de invalidare a mandatului

Traian Ogâgău rămâne primar, după ce a mai câștigat o luptă la Tribunalul Bistrița-Năsăud, care a menținut decizia Judecătoriei Năsăud, care i-a validat noul mandat de primar. Acesta a fost contestat de fostul viceprimar, precum și de PSD. Decizia este definitivă.

La mijlocul lunii trecute, Judecătoria Năsăud îl suspenda pe Traian Ogâgău din funcția de primar, după ce acesta fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce a refuzat să i se testeze alcoolemia.

Acesta fusese suspendat din funcția de primar pe vechiul mandat, care oricum era aproape terminat. Astfel, Judecătoria Năsăud nu a considerat necesar să îi suspende și noul mandat, câștigat în urma alegerilor locale.

Decizia Judecătoriei Năsăud, care a validat noul mandat al primarului Traian Ogâgău a fost contestată de fostul viceprimar Virgil Dumitru, cu care edilul este la cuțite de ani buni, dar și de PSD, prin președintele Radu Moldovan.

Astăzi, Tribunalul Bistrița-Năsăud a respins contestațiile formulate de Virgil Dumitru și PSD:

„Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de D.V.şi de PSD-O.J.BN împotriva Încheierii civile nr.1569/2020 pronunţată de Judecătoria Năsăud în dosarul nr.2428/265/2020. Decizia este definitivă. Hotărârea se comunică de îndată P.J.BN, S.G.al O.S.-B., apelanţilor şi intimatului O.T. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţa publică de judecată din data de 2 noiembrie 2020” , se arată în hotărârea Tribunalului Bistrița-Năsăud.

Mai puteți citi pe acest subiect:

Traian Ogâgău, oficial noul primar al orașului Sângeorz-Băi. Judecătoria Năsăud a validat mandatul

S-a emis ordinul de încetare a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău! Viceprimarul preia frâiele:

VIDEO: Va mai fi primar Traian Ogâgău? VEZI ce spun specialiștii:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.