8.1 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Cât costă parcarea în alveola busului? Un bistrițean a aflat răspunsul

Un bistrițean a parcat mașina în alveola autobuzului de la Bulevardul Republicii, lângă Colegiul Național Liviu Rebreanu. A aflat pe pielea lui ce pățește când lasă mai mult timp mașina acolo.

Polițiștii locali au fost trimiși la cazul unui bărbat care și-a lăsat mașina în alveola autobuzului. Au așteptat 5 minute, atât cât se consideră staționate a unui autovehicul aflat în repaus, iar mai apoi au acționat.

Amenda este aproape 600 de lei, fără prețul pe care persoana care și-a lăsat mașina într-un loc nepermis trebuie să îl plătească pentru transportul autoturismului până la depozitul Primăriei. Acolo va plăti inclusi taxa de depozitare.

Astfel, prețul parcării în alveola autobusului trece bine de 1.000 de lei.

Șoferul NU a ajuns la mașină, deși de la momentul în care echipajul de Poliție Locală a observat mașina, până la plecarea platformei spre depozit, a durat aproximativ 50 de minute.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Prima masina ridicata. Ar trebuii ridicate jumatate din masinile din oras daca s-ar respecta legea. Si ar trebuii sa se respecte.
    Eu am fost blocat 40 de minute (fiind parcat regulamentar pe loc de parcare cu plata) in fata la domus, si desi am claxonat cateva minute, soferul nu a venit decat dupa cele 40 de minute.

  2. Contestație la judecătorie cu un avocat bun și își recuperează banii fără probleme și chiar și peste… Ceva daune… Chiar morale! Nu ai voie sa te atingi de proprietatea omului! E sfântă și garantată de Constituție! Doar pentru caz de forță majoră și alte asemenea 2, 3 situații, mobilizare generală etc..! Adică dacă nu putea trece mașina pe pompieri sau salvarea la o intervenție sau la un caz grav care punea în pericol viața sau integritatea corporală a unei persoane!! Că nu putea intra autobuzul în stație nu reprezintă un astfel de caz! Poate foarte bine staționa și pe prima bandă, în afara alveolei! Oricum cam așa procedează majoritatea șoferilor de bus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.