11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Cât costă parcarea în alveola busului? Un bistrițean a aflat răspunsul

Un bistrițean a parcat mașina în alveola autobuzului de la Bulevardul Republicii, lângă Colegiul Național Liviu Rebreanu. A aflat pe pielea lui ce pățește când lasă mai mult timp mașina acolo.

Polițiștii locali au fost trimiși la cazul unui bărbat care și-a lăsat mașina în alveola autobuzului. Au așteptat 5 minute, atât cât se consideră staționate a unui autovehicul aflat în repaus, iar mai apoi au acționat.

Amenda este aproape 600 de lei, fără prețul pe care persoana care și-a lăsat mașina într-un loc nepermis trebuie să îl plătească pentru transportul autoturismului până la depozitul Primăriei. Acolo va plăti inclusi taxa de depozitare.

Astfel, prețul parcării în alveola autobusului trece bine de 1.000 de lei.

Șoferul NU a ajuns la mașină, deși de la momentul în care echipajul de Poliție Locală a observat mașina, până la plecarea platformei spre depozit, a durat aproximativ 50 de minute.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Prima masina ridicata. Ar trebuii ridicate jumatate din masinile din oras daca s-ar respecta legea. Si ar trebuii sa se respecte.
    Eu am fost blocat 40 de minute (fiind parcat regulamentar pe loc de parcare cu plata) in fata la domus, si desi am claxonat cateva minute, soferul nu a venit decat dupa cele 40 de minute.

  2. Contestație la judecătorie cu un avocat bun și își recuperează banii fără probleme și chiar și peste… Ceva daune… Chiar morale! Nu ai voie sa te atingi de proprietatea omului! E sfântă și garantată de Constituție! Doar pentru caz de forță majoră și alte asemenea 2, 3 situații, mobilizare generală etc..! Adică dacă nu putea trece mașina pe pompieri sau salvarea la o intervenție sau la un caz grav care punea în pericol viața sau integritatea corporală a unei persoane!! Că nu putea intra autobuzul în stație nu reprezintă un astfel de caz! Poate foarte bine staționa și pe prima bandă, în afara alveolei! Oricum cam așa procedează majoritatea șoferilor de bus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...