6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

CÂT de ușor se obține permisul de conducere la noi în județ

O analiză făcută la nivel național arată că la Bistrița nu este deloc greu să obții permisul de conducere. Județul nostru este pe locul 12, având printre cei mai indulgenți examinatori din țară.

S-a făcut o analiză la nivel național, privind rata de promovabilitate a probelor pentru obținerea permisului de conducere.

Dacă la proba scrisă, punctarea e la fel peste tot – fiind teste grilă pe calculator – diferența o face proba practică.

Conform analizei făcute în perioada 1 ianuarie 2020 – 1 aprilie 2021, rata de promovabilitate la proba scrisă s-a încadrat între 41 – 57 la sută.

La proba practică, valorile au fost între 32,84 % – în Sibiu și 78,87 % – în Brăila.

Județul nostru se clasează pe locul 12 național. Rata de promovabilitate a probei scrise a fost de 47,54 %, iar la cea practică – 63,97 %. Astfel, Bistrița-Năsăud are printre cei mai indulgenți examinatori.

Este de remarcat că județele Argeș și Sibiu, marcate în ultimii ani de scandaluri cu iz penal privind ușurința cu care cursanții își puteau lua permisul, sunt astăzi pe ultimul loc în clasament, semn că examinatorii au devenit extrem de severi”, scrie Bistritabusiness.ro.

Clasamentul îl puteți analiza în imaginea de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!