-0.4 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Wonderland: Fiecare deputat are încălțările pe care le merită… Sau vicerversa…?

Încălțările unui parlamentar sau ce are în picioare este foaoooaaaarte important pentru prestanța sa. Că se vede de pe lună dacă îți place opulența sau o arzi hoinar ca mai bine de jumătate din țară cu ieftinituri, pe cât permite bugetul.

La plantarea primei păduri Erasmus din România, invitată cu surle și trâmbițe și covor verde, nu roșu, de iarbă, blonda supremă din Parlament și-a făcut apariția printre atâta amar de lume încălțată cu un element probabil caracterizant, nu știm sigur ce a dorit a spune autorul, respectiv saci de gunoi peste frumoșii păpucei de firmă, că doar așa se merge la pădure, cu ce ai mai scump și mai deschis la culoare de se poate.

Iar duamna deputat Morar, Diana, a stat cu botoșeii ăia negri și legați la gură zici că ar fi vrut să spună pe unde i-au umblat picioarele pe meleagurile din București. Curiozitatea mă face doar să întreb dacă duamna preferă stiletto cu talpă roșie sau cu cea neagră? Ei, aici s-o vedem, ce alege, că poate ne-am trimis “consăteanca” greșită la capitală și ne facem reciproc de baftă.

Sau, mna, așa e când tu nu ai un sfătuitor, un om să îți facă agenda. De la bibliotecă mergi pe câmp să sapi gropi pentru copaci. Și cum toată lumea avea cizme, că doar erau pregătiți, să fie mai prejos deputata noastră?

Doamnă, măcar de făceați un act de bunătate. Erau cu dumneavoastră zeci de copii. Ce era dacă împărțeați din sac la câțiva care trebuiau să își păstreze adidașii și cizmulițele curate? Măcar așa, de fațadă, să vedem și noi că poporu-i “mântuit”, nu doar…

Asta este, duamnă deputat. La oraș greu, la țară greu, la sapă și mai greu. Unii creatori de modă spun că te încalți cum te simți. Te simți șef, tragi pantofi peste picioare. Simți că faci sport, iei niște adidași fashion. Acum, alegerea a fost făcută, ați tras pe picior sacii… de gunoi.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Pădurea Erasmus asociază doi termeni contradictorii. Olanda fiind o țară submersă, drenajul nu se poate face deloc, așa că puieții băltesc acolo în apă. Pădurarii sunt obligați în acest context ecologic original să umble cocoțați pe catarige, cu prăjina de sprijin în mână. Nu vedeți că și la Bistrița, unde mediul politic este unul foarte umed, numai plantele amfibii supraviețuiesc? Doamnă Deputat, felicitări pentru participarea dumneavoastră la Pădurea Erasmus.

  2. Diana Morar e femeia cea mai antitalent din lume când e vorba de ținute. Ea are haine de zeci de mii de euro și când o vezi cum se îmbracă te apucă mila. Zici că-i îmbrăcată din căpătat, de la second hand, în ziua de reduceri.

  3. Erasmus era un savant fără pădure. Trăia într-o țară numită Olanda. Prin urmare, Pădurea Erasmus este ca și cum ai planta puieți în Sahara. Ori, pentru a fi în asentimentul europenilor, ca și cum ai căuta tufe în orașul Veneția. Mare curaj pentru școlile bistrițene care s-au implicat în acest proiect. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: