20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Salvatorii de la Ambulanță vor să îmbrace haina lui Moș Crăciun! Punem și noi în desagă??

Odată cu intrarea în Postul Crăciunului, salvatorii de la Ambulanță se gândesc la sărbători și cei mai nevoiași. Așa că vor să îmbrace haina lui Moș Crăciun și ne cer ajutor în a umple desaga.

Se apropie sărbătorile de iarnă și fiecare se gândește la cumpărat cadouri și cu cine va sta la masă.

Salvatorii de la Ambulanță se gândesc însă la cei mai nevoiași. Vor să îmbrace haina lui Moș Crăciun și să ajungă la ce micuți și nefericiți.

Se acceptă:

  • Haine
  • jucării
  • alimente
  • bani

Toate acestea se pot strânge până în data de 14 decembrie în Sîngeorz – Băi, Susenii Bârgăului sau Bistrița.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!