4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

„Ce cuvânt îți vine în minte când auzi de Bistrița-Năsăud?” – Bistrițenii, rugați să „ajute” la strategia de brand a județului

În premieră, Consiliul Județean lansează un sondaj de opinie pentru ca bistrițenii să vină cu idei în ceea ce privește dezvoltarea brandului de județ. Printre întrebările sondajului se numără: „Ce cuvânt îți vine în minte când auzi de Bistrița-Năsăud?”

Sondajul de opinie, primul de acest gen pus la punct de o instituție din Bistrița-Năsăud conține doar 6 întrebări și a fost lansat astăzi, de Consiliul Județean. Acesta este parte a strategiei brandului de județ.

„Este în desfășurare primul sondaj de opinie realizat în cadrul strategiei brandului de județ – Poarta Transilvaniei. O inițiativă făcută din dorința de a dezvolta și proova județul, împreună”, transmite Consiliul Județean.

Printre întrebările sondajului se numără: „Ce cuvânt îți vine-n minte când auzi de Bistrița-Năsăud?”, „Care este cel mai frumos loc din Poarta Transilvaniei?” sau „Ce domeniu consideri că este cel mai dezvoltat, în județul Bistrița-Năsăud?”.

Sondajul poate fi văzut și completat AICI.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...