23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

CE s-a întâmplat cu cele trei fete bătute de tată, sub privirile mamei care era beată? Incidentul nu a fost unul întâmplător

Săptămâna trecută, o copilă fugea spre primul echipaj de poliție pe care l-a văzut pentru a cere ajutor. Tatăl ei îi bătea surioarele, după ce a snopit-o și pe ea în bătaie, sub privirile mamei care era beată. Situația ar fi așa în familia lor de ani buni. CE s-a întâmplat cu cele trei minore:

Un caz de violență în familie a oripilat bistrițenii și opinia publică. O copilă de 15 ani, din Viișoara, a fugit mâncând pământul în căutarea unui echipaj de poliție.

Primul pe care l-a văzut, l-a oprit, și i-a implorat pe oamenii legii să-l oprească pe tatăl ei care-i bătea surioarele.

Și ea a fost lovită, iar la toată scena asista mama lor, care era ruptă de beată.

Polițiștii, care erau de la Biroul Rutier, i-au anunțat și pe cei de la Ordine Publică, au intrat în casă, iar bărbatul a fost reținut. Procurorii au decis să-i dea doar control judiciar și să emită ordin de protecție.

O minoră a oprit primul echipaj de poliție pe care l-a văzut pentru a-și salva surioarele din mâna tatălui agresiv

Cele trei fete au fost inițial duse în casa mătușii lor, sora tatălui care le snopise în bătaie. Direcția Generală de Asistență Socială și Proitecția Copilului a deschis o anchetă.

S-a decis măsura protectivă de plasare a celor trei fete la un asistent maternal profesionist. Sunt împreună, toate trei”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, directoarea DGASPC BN, Crina Andreica.

S-ar părea că episodul de violență nu a fost unul întâmplător. Situația e veche și cunoscută de cei care cunoșteau familia. Conform surselor Bistrițeanul.ro, bărbatul își bătea des fetele, care erau „vai și amar de ele”, iar mama era „o bețivă ordinară”, care le bătea cot la cot cu tatăl lor.

Cu toate acestea, nimeni nu a spus niciodată nimic.

Am văzut și noi, în comentariile de la știrile puse, cuvinte urâte la adresa noastră. Dar NIMENI nu ne-a făcut nicio sesizare. Noi nu am avut acest caz în evidență. Nici măcar o dată nu ne-a sesizat nimeni că e vreo problemă. Doar acum, când ne-au sunat cei de la poliție”, a concluzionat Crina Andreica.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: