10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Ce ți-ai făcut la față?! Strălucești… Secretul e OXYGENEO, tratamentul minune al Paulei Murg – CULT by Nella Botirla

Este întrebarea care li se pune mereu fetelor care au trecut în ultimele săptămâni prin cabinetul de cosmetică al Paulei Murg, de la etajul I al centrului de înfrumusețare CULT by Nella Botirla. OXYGENEO, tratamentul nr. 1 în Canada, le-a cucerit și pe bistrițence cu rezultatele imediate și uimitoare pe care le are. Într-o singură ședință, milioane de bule de dioxid de carbon curăță tenul, îl hrănesc și-i redau strălucirea imediat. O cură completă face însă magii în cazul tenului încărcat, tern, ridat. AFLĂ mai multe despre tratamentul minune:

Paula Murg este una dintre cele mai iubite și căutate cosmeticiene din Bistrița. Având la bază pregătirea de asistent medical, Paula îmbină principiile din cosmetica clasică cu cele mai noi tehnologii și este mereu atentă la cum apar și evoluează rezultatele, ce mix de tehnologie se potrivește unui anumit tip de ten, iar asta pentru că vrea mereu să obțină perfecțiunea și rezultatul așteptat de cliente. Ea este cea care a adus la Bistrița tehnologia prin care sute de bistrițence au scăpat deja DEFINITIV de părul nedorit de pe față. Este vorba despre electroliză, iar mai multe despre cum puteți scăpa de firele rebele care apar pe față în cazul dereglărilor hormonale puteți citi AICI.

Tehnologia OxyGeneo este cel mai nou TRATAMENT FACIAL pe care Paula l-a adus în cabinetul ei de la Salon Diva’s by Nella Botirla. Tratamentul a făcut deja furori în Canada, iar de curând a ajuns și în România, iar de la sfârșitul anului trecut și la Bistrița.

Tratamentul este inspirat din puterile vindecatoare ale izvoarelor calde natural, cunoscute pentru concentrația lor mare în dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele. Tehnologia OxyGeneo stimulează efectele izvoarelor calde şi aduc puterea de vindecare hrănitoare şi regeneratoare a naturii prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi.

OxyGeneo de asemenea curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.

Tratamentul a făcut deja furori în Canada, iar de curând a ajuns și în România, iar de la sfârșitul anului trecut și la Bistrița.

Ce este OxyGeneo? 

Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat de puterile vindecătoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele. Tehnologia OxyGeneo declanşează în corp reacţii care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi. Totodată, OxyGeneo curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.

Cum funcționează?

Efectul OxyGeneo este creat atunci când elementul unic Capsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii. OxyGeneo iniţiază o curăţire şi o exfoliere eficientă, iar mai apoi produce mii de bule pe minut, bogate în C02, care explodează delicat pe suprafaţa pielii. Acest mediu bogat în C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr.

Corpul răspunde astfel:

•Trimite sânge bogat în O2 către zona respectivă

•Creşte fluxul capilarelor de sânge

•Creşte metabolismul celulelor pielii

Rezultatul? Absorbţia optimă în piele a ingredientelor active.

OxyGeneo – singura tehnologie care desfășoară simultan trei acțiuni vitale:

•Curăţire şi exfoliere eficiente.

•Oxigenare naturală a pielii din interior.

•Infuzie de nutrienţi activi în epidermă.

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea ţesutului din interior, ducând la o absorbţie optimă a nutrienţilor activi. Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită, iar la final tenul este mai neted şi mai luminos, şi în acelaşi timp echilibrat şi strălucitor.

OPŢIUNI DE TRATAMENT OXYGENEO

* NEOREVIVE – rejuvenarea generală a pielii

Cu acţiunea unică de oxigenare, tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienţi activi ce îmbunătăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul va arăta şi se va simţi mai neted, mai ferm, mai hrănit şi „renăscut”.

* NEOBRIGHT

O combinaţie inovativă a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrăni pielea şi a o face mai strălucitoare. NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea şi pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată şi foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidrante şi hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina şi a da strălucire pielii şi în acelaşi timp de a îmbunătăţi textura, a echilibra tenul şi de a obţine o strălucire radiantă, sănătoasă.

În funcție de nevoile tenului tău, Paula va alege tratamentul potrivit și îți va face planul de tratament, care se poate întinde pe mai multe ședințe, în funcție de problemele fiecăreia. Pentru mai multe informații și programări puteți suna la tel. 0744321306

Mai multe despre toate serviciile de care vă puteți bucura la cel mai nou salon de înfrumusețare din Bistrița – CULT by Nella Botirla puteți citi aici:

ZÂNELOR, pentru o transformare spectaculoasă, treceți pe la CULT by Nella Botirla! Fetele fac minuni

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: