14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Cine merge la Figa? 10% din cei care ajung la stațiunea de lângă Beclean sunt străini, iar 28% își iau și gașca de prieteni

În jur de 3.000 de persoane sunt așteptate zi de zi la Băile Figa. Cei mai mulți dintre cei care ajung la Figa merg cu familia la bălăceală. Aproape 10% dintre cei care aleg Figa în sezonul estival sunt străini.

Până la inaugurarea celorlalte facilități de la Băile Figa, complexul balnear poate primi în jur de 3.000 de persoane. Odată cu deschiderea celor două centre: centrul recreativ Legacy și centrul social de zi, numărul de turiști va crește.

Cine ajunge în prezent la Figa? Cei mai mulți, 37,7% aleg să meargă la Figa cu familiile. Aceștia sunt urmați de tineri care merg la bălăceală cu gașca.

Aproape 19% dintre cei care ajung la Figa merg cu partenerul de viață, iar aproape 10% sunt străini. Localnicii reprezintă doar 5,7 % din numărul total al persoanelor care calcă în stațiunea de lângă Beclean.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Bună-ziua, suntem din Suceava, tocmai ce am petrecut 4 zile minunate la cabana PANORAMIC VIP..
    peisajul este mirific, oaza de relaxare pt toate vârstele, nu vroiam sa se termine aceasta mini vacanta!!
    Vom revenii cu siguranță
    Va recomand tuturor o escapada la Băile FIGA 🤗

  2. Este frumos dar ținând cont căci au atația clienți ar face bine să mai cumpere câteva șezloane .Dacă estimezi că ai peste 3000 clienți cumpără tot atâtea șezloane căci nu sunt o avere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: