26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Ciobănică propune varianta Crainimăt – Dealul Târgului pentru centura ocolitoare a Bistriței

Candidatul Partidului Verde pentru fotoliul de primar, Dan Dumitru Ciobănică, a fost prezent în studioul Bistrițeanul LIVE și a vorbit despre proiectele pe care le are ca viitor primar al Bistriței. Acesta a amintit de centura ocolitoare a Bistriței și a propus construcția șoselei pe un traseu distinct de cel identificat de autoritățile locale.

Dan Dumitru Ciobănică, candidatul la Primăria Bistrița din partea Partidului Verde a fost prezent în studioul Bistrițeanul LIVE și a vorbit despre ceea ce l-a determinat să candideze pentru fotoliul de primar, dar și despre câteva dintre proiectele pe care le are pentru Bistrița.

Unul dintre principalele proiecte verzi ale sale este reducerea poluării. În acest sens, Ciobănică propune construcția centurii ocolitoare a Bistriței pe un traseu diferit de cel propus de autorități.

„Centura este un lucru foarte important și eu îl consider un proiect verde pentru că am reduce foarte mult poluarea. Centura eu o văd pe Nord, pe zona industrială, undeva pe lângă dealurile de la Crainimăt, să vii și să ajungi în Dealul Târgului. Să poți să descarci tot ce înseamnă Maramureș, Valea Someșului și Valea Sălăuței, iar Vatra Dornei să meargă pe drumul ei. Drumul să fie unul de mare viteză, cu deschidere din Complexul Cibela și Selgros și să dea direct în centură. Toate camioanele de mare tonaj o să vină și nu vor mai trebui să traverseze iarași orașul și să se descarce pentru că acolo este zona noastră industrială”, a spus Ciobănică.

Vă reamintim că în urmă cu un an Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței anunța construcția centurii ocolitoare prin zona de sud a orașului, pe următorul traseu: DN 17 – Sărățel – Monariu – Budacu de Jos – Jelna – Ghinda – Livezile.

Dacă ați ratat emisiunea în care Dan Dumitru Ciobănică a fost prezent sau dacă doriți să revedeți momente din emisiune, puteți accesa materialul video AICI.

(Articol electoral comandat de Patidul Verde Bistrița-Năsăud executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar 21200091)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...