18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Circulația interzisă, după ora 22.00, fără declarație pe propria răspundere! De unde puteți descărca modelul actualizat

Duminică seara s-a prelungit cu încă o lună de zile starea de alertă. Carantina de noapte va intra în vigoare de la ora 22.00, faţă de 23.00, cum era până acum. Până la ora 05.00 se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar cu declaraţie pe propria răspundere. De unde o puteți descărca:

Începând de ieri seară, starea de alertă a fost prelungită cu încă o lună. Ceea ce presupune că toate măsurile de protecție impuse până acum trebuie în continuare să fie respectate.

În acest context, autoritățile au decis să modifice ora de la care circulația va fi interzisă pe stradă. Dacă până acum accesul era liber până la ora 23.00, îancepând de ieri noapte accesul va fi restricționat începând cu ora 22.00. Se va putea ieși după ora 22.00 doar cu motive întemeiate și doar cu declarație pe propria răspundere.

Declarația poate fi descărcată de AICI.

Președintele României: Fără lockdown de Paști, dar cu starea de alertă prelungită! Plimbările nocturne- până la ora 22.00!

A fost limitat, de asemenea, gradul de ocupare a spaţiilor de cazare din hoteluri sau pensiuni la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, în mai multe staţiuni în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă. 

Totodată, este obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice, la locul de muncă, în spaţiile comerciale, precum şi în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. 

Rămâne în vigoare şi interdicţia de a desfăşura reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.

Nu sunt permise nici evenimentele private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente). 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...