17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Clase pregătitoare tradiționale și Step By Step, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”!

Dacă îți dorești, ca părinte, confort, siguranță, protecție, educație de bună calitate și creativitate pentru copilul tău care începe școala în toamnă – ar fi indicat să iei în considerare oferta educațională a Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga”. Mai sunt locuri disponibile la clasa Step By Step!

Ai toate motivele, ca părinte, să îți înscrii copilul la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din Bistrița. Ți se oferă aici clase spațioase, modernizate și dotate cu internet și table interactive. Școala dispune și de cabinete și laboratoare de informatică, biologie, chimie / fizică, limbi străine sau arte.

Tot aici este disponibil și un centru de documentare și informare, o sală festivă, o sală de sport și de servirea mesei.

Cadrele didactice de aici susțin pentru elevi ateliere de lectură, creație literară și plastică. În școală se derulează și ateliere de dans, tenis de masă, muzică, fotografie, pictură sau științe.

Din comisia de înscriere fac parte învățătoarele Cosmina Albu (pentru învățământul tradițional) și învățătoarea Flavia Runcan – pentru alternativa Step by Step.

Programul clasei Step By Step va fi următorul

  • 08.00 – 12.00 – cursuri
  • 12.00 – 13.00 – servirea mesei
  • 13.00 – 16.00 – activități de consolidare a cunoștințelor acumulate și activități recreative.

Programul After School, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”, disponibil între orele 12.00 și 16.00, se poate constitui în grupe, la solicitarea părinților.

La clasele Step By Step apropierea de domiciliul elevilor nu va mai conta la înscriere, așa cum se întâmplă la clasele tradiționale. În învățământul tradițional încă se aplică principiul arondării. Oferta pentru Step By Step nu este condiționată de adresa de domiciliu a părinților sau elevului.

Cei care doresc mai multe informații pot contacta secretariatul Școlii „Lucian Blaga”, între orele 8 – 16, la numărul 0263.239.521.

Dorina Dumitru (0740.114.157) este responsabilă de înscrierea elevilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...