12.1 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Clase pregătitoare tradiționale și Step By Step, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”!

Dacă îți dorești, ca părinte, confort, siguranță, protecție, educație de bună calitate și creativitate pentru copilul tău care începe școala în toamnă – ar fi indicat să iei în considerare oferta educațională a Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga”. Mai sunt locuri disponibile la clasa Step By Step!

Ai toate motivele, ca părinte, să îți înscrii copilul la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din Bistrița. Ți se oferă aici clase spațioase, modernizate și dotate cu internet și table interactive. Școala dispune și de cabinete și laboratoare de informatică, biologie, chimie / fizică, limbi străine sau arte.

Tot aici este disponibil și un centru de documentare și informare, o sală festivă, o sală de sport și de servirea mesei.

Cadrele didactice de aici susțin pentru elevi ateliere de lectură, creație literară și plastică. În școală se derulează și ateliere de dans, tenis de masă, muzică, fotografie, pictură sau științe.

Din comisia de înscriere fac parte învățătoarele Cosmina Albu (pentru învățământul tradițional) și învățătoarea Flavia Runcan – pentru alternativa Step by Step.

Programul clasei Step By Step va fi următorul

  • 08.00 – 12.00 – cursuri
  • 12.00 – 13.00 – servirea mesei
  • 13.00 – 16.00 – activități de consolidare a cunoștințelor acumulate și activități recreative.

Programul After School, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”, disponibil între orele 12.00 și 16.00, se poate constitui în grupe, la solicitarea părinților.

La clasele Step By Step apropierea de domiciliul elevilor nu va mai conta la înscriere, așa cum se întâmplă la clasele tradiționale. În învățământul tradițional încă se aplică principiul arondării. Oferta pentru Step By Step nu este condiționată de adresa de domiciliu a părinților sau elevului.

Cei care doresc mai multe informații pot contacta secretariatul Școlii „Lucian Blaga”, între orele 8 – 16, la numărul 0263.239.521.

Dorina Dumitru (0740.114.157) este responsabilă de înscrierea elevilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

MACON sărbătorește luni 31 de ani de existență cu super-reduceri și demonstrații tehnice interactive

Luni, compania bistrițeană MACON serbează 31 de ani de existență, în care se concentrează, ca în...