14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Class Construct prezintă 5 proiecte de casă inedite, moderne, cu spații generoase, visul oricărei familii care vrea…altceva

Case șic, ingenios gândite, cu o arhitectură modernă și funcționalitatea ideală pentru o familie, cu mici grădini și terase generoase, în zone liniștite ale Bistriței, sunt noutățile din oferta dezvoltatorului Class Expert Construct. VEZI ultimele patru proiecte și dacă nu cumva, printre ele, este și căsuța cochetă la care visezi:

Căsuță de vis, într-o zonă liniștită, pe Valea Rusului, își caută stăpâni

Colaborarea dintre Class Expert Construct și arhitectul Ion Eremciuc este una mai mult decât inspirată, arhitectul găsind la Bistrița constructorul care să pună în practică proiecte care întrec orice așteptări în materie de stil, eleganță și originalitate. 

Dacă vă regăsiți în descrierea de mai sus, Class Construct vă propune o casă inedită, în Bistrița, pe str. Valea Rusului, într-o zonă ferită de agitația urbană. Casa va avea 148 mp suprafață construită, pe un teren generos, de 400 mp.

Pentru mai multe detalii privind compartimentarea, materiale folosite, racordare la utilități, elemente incluse în pachetul “la cheie”, împrejmuirea și amenajarea curții, forme de finanțare și alte informații suplimentare îi puteți aborda direct pe cei de la Class Construct, care au sediul în incinta Shopping Center, etaj 3

Preț: 99.000 euro negociabil 

Nonconformist? O fi căsuța ta cea care se ridică acum pe strada Compozitorior, lângă Dedeman?

Class Expert Construct vine cu un proiect inedit, potrivit celor non conformiști, care urăsc monotonia și adoră să iasă din tiparele clasice. 

Firma vine cu un proiect inedit, care nu face compromisuri la aspect, calitate și confort, având totuși o armonie perfectă între spațiile interioare și exterioare. 

Casa se ridică deja strada Compozitorilor (zona Dedeman), din Bistrița, și are un regim de înălțime P+1E. La parter este prevăzut un living generos, bucătăria și o baie, iar la etaj vor fi două dormitoare, cu băi individuale. 

Terenul aferent are o suprafață de 297 metri pătrați, amprenta la sol a casei fiind, conform proiectului, de 120 mp, din care 106 mp utili.

În acest an casa va fi racordată la toate utilitățile și va fi pregătită să-și primească viitorii proprietari. 

Prețul casei este de 100.000 euro. 

Casa poate fi achiziționată prin orice fel de program de creditare, iar consultații Class Expert Construct vă stau la dispoziție pentru asistență și sprijin. 

Două case în stil mediteranean, pe strada Căprioarei, din Bistrița!

Casă mediteraneană, cu influențe moderniste, cu o suprafață construită de 108.98 mp, la care se adaugă o terasă și podestul de 32.86 mp suprafață construită este unul dintre ultimele proiecte din portofoliul Class Expert Construct. De fapt sunt două case în același stil care vor prinde contur pe strada Căprioarei din Bistrița.

Fiecare casă va avea 91.79 mp suprafață utilă și ideale pentru o familie care vrea să iasă din tiparul clasic. Funcționalitatea fiecăreia dintre case va fi adaptată în funcție de necesitatea viitorilor proprietari.

Compuse din living, bucătărie, cămară, baie, două dormitoare – unul dintre ele prevăzut cu dressing, hol de acces și terasă generoasă, casele în stil mediteranean dispun de suficient spațiu pentru a putea fi recompartimentat în funcție de dorințele clientului. 

Oferta Class Construct pe aceste proiecte include:

– realizarea proiectului și obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru începerea construcției

– săpătura, subsol dacă este cazul, fundații, terase, turnare stâlpi, grinzi și placi pentru structura de rezistență, compartimentări și închideri din zidarie

– execuția instalațiilor electrice și sanitare, inclusiv obiecte sanitare, calorifere, întrerupătoare, prize, centrală termică

– execuția finisajelor ce includ: izolație exterioră, decorativă, tencuieli, lavabile, gresie, faianță, parchet, tâmplarie exterioară 

– pavaj în curte, împrejmuirea casei cu gard

– branșamente realizate pentru toate utilitățile

Proiectul prinde contur pe două suprafețe de teren, având 400 mp, respectiv 500 mp, inclusiv suprafața casei. Așa cum am mai spus, vor fi pe strada Caprioarei, nr. 2, din Bistrița. 

Prețul unei case la cheie: 100 000 Euro

Ca toate proiectele Class Construct, și casele de pe Căprioarei pot fi achiziționate prin orice fel de program de creditare, iar consultanții firmei vă vor sta la dispoziție, pentru asistență și sprijin. 

 

 

Casă în stil rustic, în Unirea

Dacă visai o casă în stil modern, dar cu influențe rustice date de elementele de piatră și lemn ingenios gândite de arhitectul Class Expert Construct, trebuie să vezi proiectul constructorului gândit pentru proiectul care se va ridica pe strada Asfințitului din Unirea. Casa urmează a fi construită pe un teren de 450 mp și va avea un singur regim de înălțime: parter. Proiectul propune două dormitoare, dressing, cămară, baie, living și bucătărie (open space) și un hol la intrare. Suprafața construită a casei este de 120 mp.

Care este avantajul acestui proiect? Constructorul e în faza în care noul proprietar poate opta pentru varianta semifinisată sau, pentru cei care nu vor bătăi de cap suplimentare, finisată la cheie. Bineînțeles, ultima variantă vine cu parchet, gresie și faianță în baie, centrală termică, calorifere, uși interior, obiecte sanitare, prize și întrerupătoare. Nu în ultimul rând, casa va fi racordată la rețelele de canalizare, apă, curent , gaz. Experții Class Construct se vor ocupa de toate aceste detalii care consumă timp și nervi, urmând întocmai dorința noilor proprietari. 

Nici curtea nu a fost uitată. Va fi împrejmuită și meseriașii Class Construct vor pune și pavajul.

Prețul casei la cheie: 95.000 euro

Casa poate fi achiziționată prin orice fel de program de creditare, iar consultanții Class Construct vă stau la dispoziție pentru asistență și sprijin, ca la fiecare proiect.

Pentru informații suplimentare privind compartimentarea viitoarei locuințe, oricare dintre cele cinci prezentate mai sus dar și altele din oferta Class Expert Construct, materialele folosite, calitatea finisajelor, utilități și instalații electrice și sanitare, amenajarea și împrejmuirea curții, puteți contacta constructorul la numerele de telefon

0729797508, 0740211983, 0748681300 sau puteți merge direct la biroul companiei, deschis zilnic în incinta Shopping Center din Bistrița, de pe Bulevardul Republicii, etaj 3.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: