14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Colăceii de pe Bârgău se dau jos la Aquaspa! VEZI când se deschide patinoarul:

După atâtea zile de sărbătoare, în care am vizitat pe cei dragi și am mâncat de toate, e momentul numai bun pentru mișcare. Așa că luați-vă familia, prietenii și dați jos colăceii la Aquaspa Prundu Bârgăului. Nu uitați de patine. Veți avea nevoie de ele!

Sărbătoarea Crăciunului e o sărbătoare în familie! Așa că majoritatea ați stat acasă și ați primit pe cei dragi, sau ați fost voi musafiri pe la neamuri. Indiferent de situație, mâncarea a fost din belșug și începeți să resimțiti acest lucru.

Nicio problemă! Soluția de „descotorosire” de colăcei e fix la Prundu Bârgăului, mai exact la Aquaspa.

O atracție turistică ce există în peisajul bârgăuan de patru ani de zile și care completează perfect serviciile oferite pe această Vale.

Și cum Revelionul e o sărbătoare a prieteniei, numai bine vă puteți lua gașca și să vă petreceți trecerea dintre ani aici.

La Aquaspa puteți înota, sta la sauna umedă sau uscată, în timp ce mai „pălăvrăgiți” cu prietenii. Puteți juca tenis de câmp,  vă puteți bronza sau sta la o ședință de masaj.

Mai mult, puteți chiar practica sporturi de iarnă! Așa că neapărat, pe lângă prieteni, familie și bagaje ce le luați cu voi la Aquaspa, puneți-vă și patinele!

Noul an va aduce și prima zi în care veți putea patina! Se lucrează intens pentru a crea aceste condiții, în ciuda temperaturilor de afară. Asta așa, ca să vă meargă totul „ca pe gheață” în 2020.

Prețurile pentru serviciile oferite sunt chilipir curat. 25 lei e accesul la piscină pentru adulți. 15 lei costă pentru copiii între 7-14 ani, iar cei mai mici au acces gratuit.

Prețul la patinoar e același pentru toți: 10 lei intrarea și 10 lei închiriatul patinelor.

Aquaspa Prundu Bârgăului e deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00. Dacă aveți ceva nelămuriri sau curiozități, puteți găsi mai multe informații pe pagina lor de Facebook sau pe site.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...