-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

CONCERT The Motans și Ștefan Bănică Jr, sâmbătă, pe pietonal!

Concert extraordinar, sâmbătă, 30 aprilie, pe pietonalul Liviu Rebreanu! Bistrițenii se pot bucura nu doar de concertul reprogramat al lui Ștefan Bănică Jr, ci și de un recital The Motans! 

Pe numele său adevărat Denis RoabeșThe Motans este un cântăreț, compozitor și textier din Republica Moldova. A debutat în 2018, cu albumul My Gorgeous Drama Queens.

Printre piesele care au devenit hit-uri s-a numărat și „Weekend” sau „Rămâi” – piese lansate împreună cu Delia – care au depășit 31 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

După absolvirea liceului, Denis Roabeș a lucrat ca specialist în marketing și vânzări, muncind trei ani la Moscova. În 2014 s-a întors acasă, în Republica Moldova. A înțeles că marketingul nu este ce își dorește să facă în viață.

Numele de scena își are originea în visele artistului. Înainte de a-și începe cariera muzicală, a visat doar motani și pisici în fiecare noapte, timp de șapte ani. Când a început să cânte, aceste vise au dispărut. Acesta a fost motivul pentru care și-a ales numele de scenă The Motans.

A colaborat și cu Inna, la melodiile „Nota de plată” și „Pentru că”, dar și cu Irina Rimes, la piesa „Cel mai bun DJ”, compusă de cei doi și produsă de Alex Cotoi.

Ștefan Bănică Jr este actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator tv. Are o carieră de peste 30 de ani, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din România. 

A stabilit adevărate recorduri în România cu concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, timp de peste 15 ani.

A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare. Acestea au fost premiate cu cinci discuri de aur și două de platină.

Are peste 30 de roluri în film și teatru, fiind decorat de Ion iliescu, fostul președinte al României, cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, în 2004. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: