25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

CONCURS: 10 ani de Bistrițeanul! Dăm de băut!

La aniversarea celor 10 ani, dăm 10 sticle de vin de nota 10 de la Crama Jelna. Cele 10 sticle vor ajunge la unul dintre cititorii Bistriteanul.ro, care va bea în cinstea noastră câte o sticlă de vin pentru fiecare an! Mai punem la bătaie încă 5 sticle – tot de la Crama Jelna – care vor merge la alți 5 cititori.

Cum?! Simplu! Trebuie doar să ne trimiți un e-mail pe adresa de mail a redacției sau un comentariu pe pagina de Facebook – în care să ne spui  ce anume a însemnat pentru tine Bistriteanul.ro.

Premiul cel mare, cele 10 de sticle de vin de diferite sortimente (inclusiv vinul premiat recent la Brașov), va ajunge la cititorul care ne va lăsa cel mai impresionant comentariu. Așteptăm mesajele voastre de azi, 31 martie, până duminică seara, 1 aprilie, la ora 20:00.

Ne puteți ajuta să luăm decizia cea mai bună invitându-vă prietenii să vă susțină sau chiar să distribuie comentariile voastre. Alte 5 sticle de vin vor ajunge la alți 5 cititori care ne vor impresiona prin comentariile lor…

Anunțăm câștigătorii luni dimineața și tot luni le puteți ridica de la sediul nostru.

Mulți ani împreună, cu știri pozitive să sărbătorim încă 100 de ani!

Vă iubim și mulțumim pentru tot: pentru subiecte, critici, laude, comentarii, aprecieri și multe altele…

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: