17.8 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud: Anunț privind supunerea la transparență decizională a Regulamentului și a Caietului de sarcini ale Serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate

Anunț:

        În conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, se supune la transparență decizională Proiectul de hotărâre nr.IX/18084 din 05.08.2021 privind aprobarea Regulamentului și a Caietului de sarciniale Serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate, în judeţul Bistrița-Năsăud, și a Documentației de atribuire a Contractelor de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate, în județul Bistrița-Năsăud, care urmează a fi supus spre dezbatere și adoptare de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul de hotărâre și documentația aferentă pot fi consultate pe site-ul www.portalbn.ro, secțiunea Monitorul Oficial Local – Proiecte hotărâri transparenţă decizională.

Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot trimite, în scris, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre, până la data de 26.08.2021, ora 16:00, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, la adresa str.Piaţa Petru Rareş, nr.1, municipiul Bistriţa, pe adresa de e-mail [email protected], sau prin utilizarea platformei „Punct de Contact Unic electronic” (PCUe) din Sistemul Electronic Național e-guvernare.

Menționăm că Programul de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Bistrița-Năsăud, pentru perioada 2022-2031, inclus în Documentaţia de atribuire a Contractelor de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate, în judeţul Bistrița-Năsăud,prevăzută în Anexa nr.4 la proiectul de hotărâresusmenționat, a fost supus transparenței decizionale în perioada 04.05.2021 – 16.06.2021, motiv pentru care nu se pot formula propuneri, sugestii sau opinii cu privire la programul de transportanterior indicat.

Persoanele interesate care trimit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre, vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0751045190, persoana de contact: doamna Luminița Borșa – Șef birou, Biroul mediu, transport județean.

PREȘEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...