32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Consiliul Județean BN: Realizare rețea colectare și descărcare ape pluviale, str. Aerodromului

ANUNȚ PUBLIC

JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD titular al proiectului „Realizare rețea colectare și descărcare ape pluviale, str. Aerodromului, nr. 33, municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud”, în municipiul Bistrița, str. Aerodromului, nr. 33”, propus a fi amplasat în loc. comp. Unirea, str. Aerodromului, nr. 33, municipiul Bistrița, judeţul Bistriţa-Năsăud, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Realizare rețea colectare și descărcare ape pluviale, str. Aerodromului, nr. 33, municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud”, în municipiul Bistrița, str. Aerodromului, nr. 33, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între orele 9.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbn.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Administrator public,

Grigore Florin Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. In China apa de ploaie produce energie electrică. Să fie și ai noștri atât de inteligenți? Dacă da – felicitări, dacă nu – lăsați apa și nu risipiți banii pe proiecte cu zero beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...