20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Copiii din Bistrița, consultați printr-un chestionar dacă le plac gustările primite la școală. Nemulțumirile din mediul online nu au ajuns la ISJ

În urma articolului publicat ieri, în Bistrițeanul.ro, referitor la biscuiții prea negri primiți de un elev în cadrul programului „Laptele și cornul” – prof. Mircea Cristian Nicula, șeful Inspectoratului Școlar BN, a discutat azi problema cu directorii școlilor din județ.

O mămică sin Bistrița s-a plâns ieri de calitatea biscuiților pe care copiii îi primesc în cadrul programului „Lapte și Corn”.

FII REPORTER: „Sunt dezgustată de bătaia de joc pe care copiii noștri ar trebui să o consume la școală”

Nu am avut până acum sesizări referitoare la calitate pachetului de mâncare. E bine că am aflat, pentru că astfel vom putea îmbunătăți situația.

În ședința cu directorii de astăzi, am discutat și această problemă. I-am rugat să fie mai atenți atunci când primesc pachețelele cu mâncare.

Am luat legătura și cu furnizorii produselor, cu cei de la Pombis și cu furnizorul de lapte și biscuiți. Și ei m-au asigurat că vor urmări cu mai multă atenție calitatea produselor.

De săptămâna viitoare, în școlile din Bistrița-Năsăud va circula și un formular care putea fi completat de fiecare școală. Aici se vor putea semnala neregulile referitoare la produsele oferite copiilor”, a explicat prof. Cristian Mircea Nicula pentru Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Corn tare și sfaramicios, biscuiți oribili! Copiii nu mănâncă asa ceva! Cred ca aceste produse ajung, în cel mai fericit caz, la găini sau porci, sau la gunoi. Bani aruncați! Furnizorii își bat joc de copii și de banii publici. Chiar nimeni nu verifica? Oare cei din CJ, ISJ, directori de scoli nu au copii și nu vad? RUȘINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: