22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

COVID-ul i-a pus capac! A murit la doar 46 de ani, fără a avea alte boli grave

DSP BN a raportat TREI decese la nivelul județului nostru, în ultimele 24 de ore, în contextul pandemiei. O femeie de 46 de ani este cel mai ”tânăr” caz de deces de la noi din județ. Plus că nu avea alte boli grave.

În contextul pandemiei de coronavirus, la nivelul județului nostru s-au înregistrat 63 de decese.

Azi, DSP BN a oferit câteva informații despre ultimele trei decese, înregistrate în ultimele 24 de ore.

Deces nr. 61 
Femeie, 70 ani, internată în 7 iulie în Secția Boli Infecțioase (Insuficiență respiratorie acută, Pneumonie atipică), transferată în 19 iulie în Secția ATI, unde a decedat în 19 iulie.
Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, obezitate.

Deces nr. 62 
Femeie, 46 ani, internată în 9 iulie în Secția Medicina Interna (Insuficienta respiratorie acuta, Pneumonie), transferată în 11 iulie în Secția ATI, unde a decedat in 19 iulie. Pacientă cu obezitate, glicemie mare, fără alte antecedente cunoscute.

Deces nr. 63 
Barbat, 80 ani, internat în 7 iulie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat in 20 iulie.
Comorbidități: Diabet zaharat, insuficiență renală cronică.

Decesul numărul 62 este cel mai tânăr caz raportat în contextul pandemiei. Femeia ar fi contactat virusul de la Leoni, firma unde lucra.

Noi aici nu am avut cazuri. Deci nu avea de unde să ia virusul. Ea lucra la Leoni, și probabil că de acolo a contactat. A mai fost o femeie de la Leoni, care a stat în izolare la domiciliu. Dar alte cazuri nu am mai avut. Uite că ea nu a mai scăpat. Am vorbit cu preotul și cu șeful de post și mâine va fi înmormântată. Are doi copii, unul fiind în Germania” a explicat primarul Mircea Runcan.

Femeia într-adevăr prezenta obezitate și glicemie mare, ceea ce a dus medicii cu gândul la un diabet în fază incipientă, nedepistat.

Acesta ar fi cel de-al doilea deces înregistrat printre cei ce au lucrat la Leoni.

Unul dintre angajații Leoni diagnosticați cu Covid a murit. Acesta ar fi luat virusul de la muncă

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...