1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

COVID-ul i-a pus capac! A murit la doar 46 de ani, fără a avea alte boli grave

DSP BN a raportat TREI decese la nivelul județului nostru, în ultimele 24 de ore, în contextul pandemiei. O femeie de 46 de ani este cel mai ”tânăr” caz de deces de la noi din județ. Plus că nu avea alte boli grave.

În contextul pandemiei de coronavirus, la nivelul județului nostru s-au înregistrat 63 de decese.

Azi, DSP BN a oferit câteva informații despre ultimele trei decese, înregistrate în ultimele 24 de ore.

Deces nr. 61 
Femeie, 70 ani, internată în 7 iulie în Secția Boli Infecțioase (Insuficiență respiratorie acută, Pneumonie atipică), transferată în 19 iulie în Secția ATI, unde a decedat în 19 iulie.
Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, obezitate.

Deces nr. 62 
Femeie, 46 ani, internată în 9 iulie în Secția Medicina Interna (Insuficienta respiratorie acuta, Pneumonie), transferată în 11 iulie în Secția ATI, unde a decedat in 19 iulie. Pacientă cu obezitate, glicemie mare, fără alte antecedente cunoscute.

Deces nr. 63 
Barbat, 80 ani, internat în 7 iulie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat in 20 iulie.
Comorbidități: Diabet zaharat, insuficiență renală cronică.

Decesul numărul 62 este cel mai tânăr caz raportat în contextul pandemiei. Femeia ar fi contactat virusul de la Leoni, firma unde lucra.

Noi aici nu am avut cazuri. Deci nu avea de unde să ia virusul. Ea lucra la Leoni, și probabil că de acolo a contactat. A mai fost o femeie de la Leoni, care a stat în izolare la domiciliu. Dar alte cazuri nu am mai avut. Uite că ea nu a mai scăpat. Am vorbit cu preotul și cu șeful de post și mâine va fi înmormântată. Are doi copii, unul fiind în Germania” a explicat primarul Mircea Runcan.

Femeia într-adevăr prezenta obezitate și glicemie mare, ceea ce a dus medicii cu gândul la un diabet în fază incipientă, nedepistat.

Acesta ar fi cel de-al doilea deces înregistrat printre cei ce au lucrat la Leoni.

Unul dintre angajații Leoni diagnosticați cu Covid a murit. Acesta ar fi luat virusul de la muncă

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.