17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Cu salarii confortabile, funcționarii din Primăria Bistrița vor și locuințe de serviciu

Primăria Bistrița pregătește criterii pentru atribuirea locuințelor de serviciu. Se pare că mai mulți angajați din cadrul instituției au cerut locuințe de serviciu. Municipalitatea are un fond locativ format din 31 de locuințe, însă doar 3 sunt libere și vor fi transformate în locuințe de serviciu.

Primăria Bistrița are un fond locativ format din 31 de locuințe, situate în blocuri vechi din oraș. Din cele 31 de locuințe sunt libere doar 3, pe care Primăria Bistrița vrea să le transforme în locuințe de serviciu, după ce s-a trezit cu mai multe cereri din partea angajaților săi.

Potrivit unui proiect de hotărâre, Primăria Bistrița vrea să stabilească criterii de atribuire a acestor locuințe de serviciu. Condiția esențială pentru atribuirea locuințelor de serviciu este statutul de angajat al Primăriei Bistrița.

Momentan sunt libere: o garsonieră situată pe strada Independenței și două apartamente cu două camere pe Bulevardul Decebal. Toate sunt situate în blocuri vechi, suprafața fiind una modestă: între 30 și 36 de metri pătrați.

„Primăria municipiului Bistrița deține în administrare, la această dată, 31 de locuințe situate în blocurile vechi de locuințe, din care 3 locuințe sunt libere, respectiv o locuință cu destinația de locuință de serviciu și două locuințe care au rămas libere ca urmare a decesului foștilor chiriași. În ultimii ani au fost depuse cereri pentru obținerea unei locuințe, de către angajați ai Primăriei municipiului Bistrița, dar cererile nu au putut fi rezolvate favorabil din lipsă de locuințe libere”, se arată în proiectul de hotărâre.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...