20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Domn bine, caut costum… La Pasha Men’s Wear ați fost?!

Indiferent că ești adeptul stilului casual sau în garderoba ta primează ținutele business, costumul bărbătesc se adaptează oricarui tip de eveniment și cerințe. Pasha Men’s Wear chiar se pricepe să îmbrace bărbați bine și să personalizeze fiecare ținută!

Să zicem că nu avem timp să mergem la un croitor să ne facă un costum și singura opțiune este magazinul. Ei bine, Pasha Men’s Wear îmbracă de 27 de ani bărbați din toată țara, iar dacă sunteți în căutarea cuiva care să știe, să înțeleagă exact ceea ce vă doriți trebuie să ajungeți într-unul din magazinele Pasha din Bistrița, Târgu Mureș, Pitești, Craiova și Piatra Neamț.

Fie că sunteți în căutarea unui costum de ceremonie (nuntă, botez, aniversare), business sau casual, în magazinele Pasha Men’s Wear veți găsi tot ce vă trebuie pentru a fi un bărbat bine îmbrăcat!

În colecțiile cu stocuri permanent înnoite, adaptate ultimelor trenduri, veți găsi de la costume din stofe fine, prețioase, până la cele făcute din stofă din lână 100 % sau din fibre naturale.

Ce îi face pe cei de la Pasha Men’s Wear să fie deosebiți? Sunt atenți la detalii și folosesc numai furnituri de calitate, stofe special tratate pentru a fi neșifonabile, iar la interior un material care nu permite electrizarea sacoului de cămașă – un detaliu mic, dar important!

Ba mai mult, sunt și lideri pe piața din România la costumele de ceremonie, unde aleg exclusiv stofe fine, din fibre naturale. Colecțiile de ceremonie marca Pasha Men’s Wear sunt permanent updatate, iar ultimele noutăți din moda masculină le veți găsi cu siguranță în magazinele lor.

Când vine vorba de ceremonii, Pasha Men’s Wear nu îi neglijează nici pe cei mici. Și ce poate fi mai drăguț decât să vezi că relația strânsă dintre tată și fiu se poate observa inclusiv la nivelul îmbrăcămintei? Dacă ai un fiu mai mic și tu ești un tătic elegant și la modă și, astfel, vrei să-ți crești copilul cu acest simț estetic și cu rafinament, cu siguranță trebuie să ajungi în magazinele Pasha, iar ei se vor asigura că cel mic îți va călca pe urme!

În plus, magazinul îți oferă și o gamă variată de accesorii, de la insigne și broșe până la lanțuri, cu ajutorul cărora să-ți poți personaliza ținutele și să ieși din cotidian.

La Pasha Men’s Wear nu trebuie să vă faceți nicio grijă că nu veți reuși să potriviți costumul cu pantofii, cămașa sau cravata și nici că nu o să vă vină perfect. Consilierii de vânzări din fiecare magazin știu exact ce asocieri vi se potrivesc, iar în fiecare magazin au o croitorească care se va ocupa de ajustarea hainelor astfel încât, la final, să vă vină ca turnate.

Chiar dacă este imposibil să nu găsești ceva pe gustul și mărimea ta, Pasha Men’s Wear îi poate răspunde prompt și celui mai pretențios client, la orice solicitare legată de crearea unui articol vestimentar unicat în funcție de propria personalitate. Ținutele create la comandă, făcute special pentru tine, sunt calea cea mai sigură către o ținută unică, perfect adaptată dimensiunilor și gusturilor tale.

Odată ajunși în oricare dintre magazinele Pasha Men’s Wear veți reveni ori de câte ori veți avea nevoie de un costum nou. Se întâmplă cu majoritatea celor care le trec pragul!

Eleganța, rafinamentul și bunul gust marca Pasha Men’s Wear le întâlniți în magazinele lor din:

  • Bistrița – Piața Unirii, nr. 5
  • Târgu Mureş – Piața Victoriei, nr. 34
  • Pitești – Pasajul Teiuleanu, nr. 48
  • Craiova – str. România Muncitoare, nr. 42b
  • Piatra Neamț – Piața Ștefan cel Mare, nr. 18i

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.