5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Cum a dat managerul Spitalului Gabriel Lazany 16 sancțiuni personalului medical, într-o singură zi!

Pentru a se asigura că actul medical e de calitate, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany spune că face controale inopinate chiar și noaptea. Mai mult, luni, a dat 16 sancțiuni personalului medical după ce a găsit nereguli.

Prezent la Bistrițeanul Live, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud Gabriel Lazany a dezvăluit faptul că nu ezită să pedepsească personalul medical atunci când nu își face treaba.

Luni, Gabriel Lazany a dat 16 sancțiuni, după ce a descoperit mai multe nereguli, în urma unui control inopinat.

„Am avut și medic sancționat pentru că nu a respectat programul din policlinică. Chiar luni am dat 16 sancțiuni. Am făcut un control inopinat prin directorul de îngrijiri și serviciul de igienă și personalul auxiliar nu a respectat prevederile legale, am găsit saci cu deșeuri medicale periculoase care nu erau inscripționați. Nu s-au respectat procedurile și prevederile legale”, a explicat la Bistrițeanul Live, Gabriel Lazany.

Acesta a mai spus că prin serviciile Resurse Umane și Managementul Calității face controale inopinate inclusiv noaptea. Nici măcar șefii din spital nu știu despre aceste controale. În cazul neregulilor descoperite luni, cei responsabili au primit avertismente scrise:

„Am dat avertisment scris, care este prima abatere disciplinară conform Codului Muncii. Dacă nu se va remedia și lucrurile vor continua voi da a doua sancțiune prevăzută în codul muncii și anume sancțiune financiară. O să primească o penalizare pe un anumit termen, iar la a treia o să desfac contractul de muncă la cei care ii am pe perioadă determinată, nu mai prelungim contractul, când se încheie ne luăm la revedere”, a precizat Lazany.

Emisiunea la care a fost prezent Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: