1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Cum a lăsat un tânăr de 30 de ani o firmă din Singeorz-Băi fără întreg sistemul de supraveghere

Un bărbat de 30 de ani din Măgura Ilvei a fost reținut de polițiști după ce a furat sistemul de supraveghere și alte bunuri din hala unei firme din Sângeorz-Băi.

Bărbatul a demontat sistemul de supraveghere, camerele video, jante, anvelope și unelte. Furtul a avut loc anul trecut, în 14-15 septembrie, transmit autoritățile.

Valoarea la care se ridică paguba furtului este de 12.400 de lei, iar toate bunurile au fost recuperate și înapoiate păgubitului.

„La data de 8 iunie a.c., în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate într-un dosar de furt calificat, polițiștii au identificat un bărbat de 30 de ani, din Măgura Ilvei, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul, estimat la aproximativ 12.400 de lei, a fost recuperat integral și restituit păgubitului.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 14-15 septembrie 2021, acesta ar fi pătruns în incinta unei hale metalice, situată în Sângeorz-Băi și care aparținea unei societăți comerciale, de unde ar fi demontat și sustras sistemul de supraveghere, precum și camere video nemontate, mai multe jante auto cu pneuri, precum și unelte.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite administratorului agentului economic, iar polițiștii din Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit”, a transmis IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.