21.7 C
Bistrița
duminică, august 7, 2022

Cum explică primarul Ioan Turc „urgența” toaletei sale personale din primărie: „În mod categoric era necesar…”

În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a vorbit despre toaleta sa personală, subiect prezentat în exclusivitate de Bistrițeanul.ro. Potrivit acestuia, nu a făcut altceva decât să igienizeze un loc total neîngrijit și să amenajeze un grup sanitar absolut necesar… mai ales când la primărie sunt așteptate delegații străine.

Consilierul local Lucia -Augusta Săsărman a ridicat în ședința de Consiliu Local de ieri problematica băii personale a primarului Ioan Turc, despre care Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Aceasta i-a cerut edilului să îi spună în baza căror documente a realizat aceste lucrări de recompartimentare (având în vedere faptul că s-a mușcat din sala mică de ședințe pentru amenajarea toaletei) și să îi ofere informații despre costurile acestora.

Potrivit primarului, sala mică de ședințe, care este situată practic între biroul său și sala mare de ședințe și unde a fost amenajat și grupul sanitar, era total neîngrijită. Mai mult, acesta spune că a amenajat baia cu costuri infime, apelând la angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.

„Vreau să vă spun că mi-a fost rușine de ce am găsit în această sală care se află între sala mare de consiliu și cabinetul meu. Era defapt ceva care semăna cu o toaletă publică neîngrijită. Nu înțeleg cum au putut accepta așa ceva predecesorii mei. Faptul că am igienizat, faptul că am amenajat cu cheltuieli infime, prin Direcția de Servicii Publice, în regie proprie, un grup sanitar, care în mod categoric e necesar… Gândiți-vă că pandemia trece. Vom avea delegații străine și n-o să stea nimeni să taie bilet pentru intrarea la toaletă unor oaspeți pe care îi așteptăm la primărie”, a explicat în cadrul ședinței de Consiliu Local, Ioan Turc.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...