14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

FOTO EXCLUSIV: Prima realizare a lui Ioan Turc – o toaletă privată, la doi pași de fostul grup sanitar al lui Crețu

Vă întrebați care a fost prima și cea mai urgentă realizare a primarului Ioan Turc? Ei bine, ca să aflați trebuie să îi vizitați biroul și sala mică de ședințe, pe care a „mușcat-o” pentru a-și amenaja acolo o toaletă privată cu bideu. Se pare că cea pe care o avea pe hol fostul edil Ovidiu Crețu nu se ridica la standardele noii administrații.

La foc continuu! Așa s-a muncit în ultimele luni la unul dintre cele mai urgente proiecte ale primarului Ioan Turc. Nu e vorba despre vreo stradă, grădiniță (că tot ducem lipsă…) sau vreun parc. E vorba despre o toaletă privată.

După ce și-a ferit biroul de ochii curioșilor și și-a mătuit ușa și geamurile, Ioan Turc s-a gândit să își facă și o toaletă departe de subordonați. Accesul se face nu de pe hol ca la vechea toaletă, ci direct din biroul primarului.

Pentru a face loc toaletei s-a „mușcat” din sala mică de ședințe. Culmea, toaleta este situată la doar câțiva metri de grupul sanitar pe care îl folosea fostul primar Ovidiu Crețu.

Surse din Primăria Bistrița spun că lucrările au durat în jur de două luni și s-a muncit la foc continuu mai ales când primarul nu era la  birou. La prima vedere, aceasta pare să fie placată cu marmură și este dotată cu un bideu. Cât a costat „investiția” încă nu se știe.

Ioan Turc nu este primul care are drept prioritate amenajarea unei toalete personale. S-a purtat și la Consiliul Județean… fostul președinte Liviu Rusu și-a amenajat la serviciu o toaletă dotată inclusiv cu duș.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: