21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Curățenie în Piața Decebal, mâine și poimâine!

Administrația locală a anunțat că în acest weekend se va salubriza Piața Decebal. O parte – sâmbătă, alta – duminică. AFLĂ când poți face cumpărături de la sectorul cu legume sau cel cu lactate:

Periodic, autoritățile locale se ocupă de salubrizarea pieței Decebal.

În acest weekend, angajații Primăriei Bistrița vor efectua lucrările aferente.

Procesul va începe sâmbătă, astfel că cei ce doresc să-și cumpere alimente de la piață trebuie să o facă până la ora 16.00.

„Sâmbătă, 20 martie 2021, hala de lactate, sectorul de legume-fructe partea din față și sectorul de produse agricole partea din spate din Piața Decebal vor funcționa până la ora 16.00, după care se închid pentru efectuarea curățeniei generale.

Duminică, 21 martie 2021, Piața Decebal va fi închisă pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare și igienizare.

Procedura de salubrizare și igienizare constă în: măturat și spălat întreg perimetrul pieței precum și dezinfectatrea cu soluții pentru distrugerea microorganismelor și a bacteriilor”, anunță reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...