13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Curs gratuit de acordare a primului ajutor, la final de septembrie! Locuri limitate:

În primele minute după producerea unui incident sau accident – cunoștințele despre acordarea primului ajutor sunt esențiale și pot salva viața cuiva. În 29 septembrie va avea loc un astfel de curs gratuit de acordare a primului ajutor. Locuri limitate:

Acordarea primului ajutor poate schimba cursul vieții unui om, de multe ori, aceste intervenții fiind vitale. Tocmai de aceea, în ultima perioadă s-au intensificat cursurile de prim ajutor oferite celor din afara sistemului sanitar.

Un astfel de curs va avea loc la final de septembrie, la Hotel Coroana de Aur. Locurile sunt limitate, așa că cei interesați trebuie să se înscrie cât de repede.

Tu știi cum să salvezi viața cuiva drag?

  • Vineri 29 septembrie 2023, în intervalul orar 16:30 – 19:30, vă invităm să participați gratuit la cursul de prim ajutor din cadrul proiectului “Salvatorii de vieți”
  • În cadrul cursului cu o durată de 3 ore, veți învăța cum să acționați în situații critice. Astfel, veți primi informații teoretice și veți fi instruiți practic cum să acordați primul ajutor de bază și cum să salvați viața cuiva drag care a suferit un stop cardiorespirator!
  • Un eveniment organizat de Fundația pentru SMURD, desfășurat cu sprijinul Groupama Asigurari și susținut prin voluntarii medici și asistenți din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița
  • Sunt disponibile 40 de locuri, iar pentru a participa este necesar sa vă înscrieți accesând link-ul următor:
  • Locația: Bistrița, Hotel Coroana de Aur.
  • Cine salvează o viață, salvează o lumea întreagă!”, a transmis Tiberiu Tudor, medicul șef al UPU SMURD Bistrița Năsăud.
 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!