4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Cursuri gratuite de patinaj pe role, la Patinoarul Sintetic!

Patinoarul sintetic de lângă Hotel Metropolis așteaptă pasionații de role sau patine, cinci zile pe săptămână. Cei ce vor să învețe patinajul pe role, pot participa la cursurile gratuite:

Vinberi, 28 aprilie, s-a deschis patinoarul sintetic de lângă Hotel Metropolis. Copiii au luat cu asalt suprafața și s-au bucurat de spectacolul de patinaj artistic.

FOTO/VIDEO Chicoteli, zâmbete și voie bună! Copiii alături de părinți au testat patinoarul sintetic

Astfel, indiferent de gradele de afară, patinoarul sintetic îi așteaptă pe pasionații ed role sau patine să se distreze pe suprafața de 500 metri pătrați.

Patinoarul e deschis cinci zile pe săptămână, după cum urmează:

Există și o taxă pentru închiriere și acces pe suprafața sintetică:

Cei care doresc să învețe patinajul artistic pe role, pot să se bucure de cursurile gratuite. Acestea au loc în două zile pe săptămână, seara.

Vă așteptăm la patinoarul sintetic de lângă Hotelul Metropolis pentru a face puțină mișcare pe role sau patine. 

Vă amintim că în fiecare zi de miercuri și vineri, între orele 18:00-19:00, se vor ține cursuri gratuite de patinaj pe role alături de profesorul Damian Niculaie – 0744 474 344” au scris cei ce administrează patinoarul, pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.