14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Dacă vremea ne lasă, ne bălăcim în weekend la Figa

Peste doar câteva zile își deschid porțile Băile Figa. Singura care ar putea amâna puțin deschiderea este vremea. Se pare că prețurile vor rămâne cele de anul trecut. Turiștii vor putea însă să ajungă la complex fie cu bicicleta, fie cu autobuzele electrice.

Potrivit primarului orașului Beclean, Nicolae Moldovan, în 10 iunie se deschide complexul Băile Figa. Dacă vremea nu va permite, însă, s-ar putea amâna deschiderea pentru data de 15 iunie.

Prețurile practicate sunt aceleași de anul trecut. În timpul săptămânii taxa de intrare este de 15 lei, iar în weekend 30 de lei. De la începutul lunii viitoare, turiștii vor avea la dispoziție și autobuzele electrice pentru a ajunge la complex. De asemenea, sunt gata și pistele de biciclete, iluminate și noaptea cu LED-uri.

„Suntem în finalizare cu infrastructura pe proiectele adiacente băilor, care rând pe rând intră în utilitatea turistică. Din 1 iulie vor circula autobuzele electrice, care vor fi și la dispoziția turiștilor. Avem deja construite 10 km de piste de biciclete, luminate și noaptea cu LED-uri. Va fi o mare facilitate.”, a declarat pentru Bistițeanul.ro primarul Nicolae Moldovan.

Lucrurile se vor schimba de anul viitor, când vor fi finalizate și centrul recreativ Legacy și centrul social de zi. Centrul social de zi este dedicat zonei de recuperare, cu tratament, cu kinetoterapie, fizioterapie, fitness, yoga. Centrul recreativ vine cu noi bazine interioare, cameră de sare, bowling, sală de gimnastică sau zonă de proiecție film.

Va fi gata și parcul dedicat copiilor din apropierea băilor. Acesta se întinde pe un hectar și promite să-i lase cu gura căscată pe cei mici.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...