PSD caută prefect. Daniel Suciu despre „varianta” Ovidiu Frenț: „Exclus!”

4
1742

Într-o întâlnire cu presa, vicepreședintele Camerei Deputaților și purtătorul de cuvânt al PSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu a precizat că se caută un înlocuitor pentru scaunul de prefect, eliberat de Mica Oprea. Numele va fi anunțat în 1 februarie și va fi o persoană cu expertiză în zona administrativă. Daniel Suciu îl exclude pe fostul prefect Ovidiu Frenț, despre care spune că n-a mai dat pe la partid de ani de zile.

Purtătorul de cuvânt al PSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu a precizat într-o întâlnire cu presa că a luat act de demisia prefectului Mica Oprea. Noul prefect va fi anunțat chiar în 1 februarie și va fi o persoană cu expertiză în zona administrativă, asumată de PSD, a asigurat Daniel Suciu.

„N-am avea argumente să susținem pentru o poziție atât de importantă cum e cea de prefect un om care nu are tangență cu sistem de administrație, dar este la fel de adevărat că nu putem trimite acolo un om care nu cunoaște primarii, indiferent de culoarea politică. Va fi un om asumat de către PSD, cu expertiză în zona administrației. Avem câteva propuneri, variante, dar nu vreau să las loc de supoziții, vom stabili până în 1 februarie”, a declarat Daniel Suciu.

Mica Oprea a solicitat eliberarea din funcția de prefect în 13 ianuarie. Aceasta ar urma să renunțe oficial la scaunul de prefect în 1 februarie, până atunci fiind în concediu medical.

Totul a început după ce în spațiul public au ieșit detalii despre comportamentul Micăi Oprea cu angajații Instituției Prefectului, care ar include jigniri, discriminări și încălcări ale legislației și drepturilor omului. Funcționarii din Instituția Prefectului au trimis inclusiv un memoriu la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării:

Prefectul Mica Oprea s-a ales cu plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Angajații amenință cu greva !

Mica Oprea i-ar fi refuzat o zi liberă unei angajate bolnave de cancer

Picătura care a umplut paharul a fost refuzul prefectului de a oferi o zi liberă unei angajate bolnave de cancer, care trebuia să ajungă la Cluj-Napoca, pentru o ședință de chimioterapie.

Prefectul Mica Oprea către o angajată: „Nu eu ți-am dat cancerul! Nu-ți semnez nicio adeverință”

Daniel Suciu a mai spus că la el nu a venit nimeni să îi spună că există o situație tensionată în Instituția Prefectului și nici că ar exista conflicte. Întrebat dacă e luat în calcul fostul prefect Ovidiu Frenț pentru această funcție, Daniel Suciu a fost categoric: „Exclus!”

Potrivit acestuia, Ovidiu Frenț nu a mai trecut de ani de zile pe la sediul PSD Bistrița-Năsăud.

4 COMENTARII

  1. …Ai știut ce face aia acolo în prefectură! Foști colegi de acolo ți-au spus demult ce se întâmplă! Dar nu ai făcut nimic! Și acum te declari mirat și surprins!! Apropo, care demisie??!! Despre ce vorbești?? Ăla îl poți tu numi act de demisie?? Sau nici pe ăla nu l-ai citit? Vorbesti doar să sune!

  2. Auzi la el! Da cine mai e și ăsta să ia el act?! Te-a pus cineva?? În ce calitate?? Ești cumva ministru de interne? Sau prim-ministru? Nu ești în stare să faci diferența între o demisie de onoare și o cerere de eliberare din funcție!! Halal!!

  3. D-nul deputat vorbește doar așa să sune…Poate partidul va lua în considerare să-l desemneze pe el, pentru că altfel, la o candidatură democratică, adică să fie ales, nu ar avea nici o șansă.Din atâția oameni de succes și profesioniști pe care îi avea PSD-ul până acum, nu a rămas nici unul de valoare în prezent, cel puțin pe plan local și național dacă vreți! D-nul deputat e portavocea actualei organizații locale, adică inexistentă și vrea să aducă în atenția publicului probleme pe care le știa și femeia de serviciu din prefectură, numai domnia sa nu…Serios?Păi de ce nu te informezi d-le deputat, nu de aici ți-ai luat zborul?Nu trebuie să te bați cu cărămida în piept, pentru partid ești o povară și una grea, părere personală…Ovidiu Frenț îți dă clasă oricând și unde vrei, mai ales politic și tot ce vrei!Asta cu semnul de exclamare la final, vorba deputatului…?!

  4. Pesede nu e Bistrița-Năsăud! Și Bistrița-Năsăud nu e doar Pesedeu! Așa cum în mod jalnic ați încercat să faceți să pară monopolizând emisiunea de vineri seară de la Realitatea. Păcat mare! Ar fi fost o emisiune reușită despre județul nostru! Dacă nu o transformați voi într-un circ ieftin de campanie electorală! Apropo, despre asta nu spuneți nimic, presa liberă și independentă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.