10.3 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

De Valentine’s i-au fost furate 4 oi! S-a găsit „îndrăgostitul”!

Un tânăr din Monor a rămas fără patru oi. Culmea, tocmai de Valentine’s Day! Ieri, polițiștii au reușit să identifice „îndrăgostitul” care a furat ovinele.

Iubirea de animale e foarte mare la unii. Atât de mare încât își însușesc chiar și animalele altora.

Așa s-a întâmplat vineri, 14 februarie, în Monor. Un tânăr de 26 de ani din localitate a realizat că patru oi ale sale au… dispărut.

Acesta a alertat oamenii legii care au început căutările.

„La data de 17 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Hodac, județul Mureș, bănuit de comiterea unui furt. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, la 14.02.2020, mureșeanul ar fi sustras 4 ovine care aparțin unui tânăr de 26 de ani, din Monor și care se aflau pe un câmp din apropierea locuinței lui. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de furt pentru stabilirea cu exactitate a  împrejurărilor și recuperarea prejudiciului”, se arată în raportul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...