9.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Decorațiunile de Crăciun din oraș, spaima copiilor: moși și oameni de zăpadă rupți și jegosi

Orașul se îmbracă în straie de sărbătoare. Doar că unele ”straie”, scoase de prin depozite, sunt dez-gus-tă-toa-re. Moșii și oamenii de zăpadă sunt rupți și murdari, transformându-se în spaima copiilor.

În oraș au ”răsărit” zilele acestea ornamentele de Crăciun. Bistrițenii așteptau cu sufletul la gură să vadă noile decorațiuni. Mai ales că Ioan Turc spunea că va da bani frumoși pe ele, pentru a oferi o ambianță plăcută de aceste sărbători.

Spiritul Crăciunului, scump și anul acesta! Turc dă aproape jumătate de milion de lei pe luminițe

Pe Pietonalul Liviu Rebreanu s-a montat un tunel, iar bistrițenii așteaptă să vadă cum va arăta iluminat.

Tunel de lumini pe Pietonalul Liviu Rebreanu

Celelalte decorațiuni apărute, însă, au adus un total dezgust. Sunt ornamente vechi, scoase de prin depozite. ”Bucuria copiilor” s-a transformat în ”spaima celor mici”: oameni de zăpadă și moși jegoși și rupți.

Toți sunt murdari, rupți și jegoși. Mai murdari nici că s-ar putea”, spun oripilați bistrițenii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Tot orașul este împînzit cu oameni de zapada murdari ceea ce lasă impresia unui oraș super murdar, greu de privit pe timpul.zilei.
    Astepti sa se faca seara, sa se aprindă luminitele sa ascundă mizeria expusă cu mândrie pe timpul zilei .
    Scapati-ne de aceste mizerii de ornamente greu de privit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.