18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea de sus a orașului. Astfel, înghețata delicioasă de la Gelateria Aniela o puteți savura și de lângă laboratorul de pe Calea Moldovei.

Înghețata cremoasă, cu arome naturale diversificate, făcută cu pasiune la Gelateria Aniela, poate fi savurată indiferent de vremea de afară.

Astfel că în februarie, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Aniela a deschis ușile gelateriei. Bistrițenii s-au bucurat să poată savura din nou înghețata, ceaiurile și alte bunătăți servite în localul din inima Bistriței.

Cum în laboratorul Gelateriei Aniela se lucrează intens la noi și noi arome, și se pregătesc sortimentele care deja au cucerit bistrițenii, s-a decis să NU se mai aștepte căldura. Au încălcat regula și au deschis și magazinașul de pe Calea Moldovei.

Astfel că de ieri, sortimentele delicioase de înghețată de la Gelateria Aniela pot fi cumpărate și din partea de sus a orașului.

„În 4 aprilie 2015 am decis să oferim publicului larg înghețata noastră pe care voi o îndrăgiți așa de mult.

Lumea se bucura deja de ea, mai ales la nunți sau alte evenimente, dar noi ne-am dorit mai mult. Efectiv nu mai avem răbdare să așteptăm până e mai cald, așa că momentul deschiderii e azi.

Da, vă așteptăm la localul nostru de pe Calea Moldovei, la făbricuța noastră, de la ora 10 la 20!”, au anunțat cei de la Gelateria Aniela, ieri, pe Facebook.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: