20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Deputatul Lorant Sas: Caravana REPER ajunge la Bistrița

Caravana REPER ajunge la Bistrița, a transmis deputatul Lorant Sas. Acesta va participa și la o dezbatere legată de traficul și consumul de droguri în rândul tinerilor în Bistrița.

Împreună cu colegii mei, parlamentari și europarlamentari ai Partidului REPER, am demarat acțiunile și activitățile reunite sub conceptul Caravana REPER”, a anunțat Lorant Sas.

Deputatul a explicat că această caravană presupune deplasarea în peste 25 de localități din România, pentru întâlniri și dezbateri cu cetățenii.

Sâmbătă, în cadrul unui eveniment organizat la București, am lansat manifestul REPER și Ghidul pentru Accesarea Fondurilor Europene (2021-2027).

Duminică, ne-am deplasat la Ploiești și Constanța, pentru a participa la primele două evenimente din cadrul Caravanei REPER, unde am avut parte și de întâlniri cu simpatizanții din cele două localități”, a transmis deputatul Lorant Sas.

Joi, 3 noiembrie, Caravana REPER va poposi și la Bistrița.

În calitate de parlamentar REPER de Bistrița-Năsăud, îmi revine deosebita plăcere de a vă invita, alături de colega mea, Ramona Strugariu, copreședintă REPER și raportor permanent al grupului Renew Europe în Parlamentul European pentru problematica drogurilor, la o dezbatere legată de traficul și consumul de droguri în rândul tinerilor.

La această întâlnire și-au confirmat deja prezența reprezentanți ai elevilor, profesorilor, ONG-urilor, instituțiilor publice, mass-media și ai autorităților locale”, a precizat deputatul Lorant Sas.

Evenimentul va avea loc joi, 3 noiembrie 2022, începând cu ora 18:00, la Palatul Culturii din Bistrița, str. Albert Berger, nr. 10.

„Vineri, 4 noiembrie, de la ora 17:00, vă invităm la Biroul europarlamentar Ramona Strugariu – Bistrița (Piața Centrală, nr. 8, mezanin) la o discuție cu simpatizanții REPER despre modul în care ne-am organizat la nivel intern și pașii următori pe care îi avem de făcut pentru a transforma REPER într-un partid puternic, orientat către cetățeni, mediul antreprenorial și societatea civilă”, a transmis Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.