-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

Deputatul PMP Ionuț Simionca și-a anunțat candidatura pentru primăria Bistrița

„După trei ani şi jumătate de activitate politică în care i-am reprezentat cu cinste şi eficienţă pe bistriţeni în Parlamentul României, m-am hotărât să intru într-o altă bătălie politică şi cred că este momentul să-mi asum un nou proiect politic. Am hotărât să vă anunţ că voi candida la Primăria municipiului Bistriţa pentru funcţia de primar”.

Așa a deschis astăzi, la sediul PMP, conferința de presă, deputatul Ionuț Simionca. Mai mult, Simionca, și-a lansat candidatura înconjurat de viitori consilieri locali sau județeni.

Am vrut să am lângă mine nişte oameni importanţi, care de-a lungul timpului au pus umărul la construcţia PMP şi au sprijinit acţiunile noastre politice. Este un pas important pentru mine şi pentru echipa mea şi venim cu un gând bun. Îmi propun să schimb din temelii tot ce înseamnă administraţie locală şi tot ce înseamnă oraşul Bistriţa. Îmi doresc ca prin munca noastră să transformăm Bistriţa în Capitala Nordului României. Noi bistriţenii suntem oameni harnici şi avem nevoie de un proiect politic bun care să aducă plus valoare şi care să-i facă pe bistriţeni mândri”, a explicat Simionca.

Ionuț Simionca a reamintit faptul că este cel mai activ parlamentar bistrițean. „Știți că am avut cele mai multe propuneri legislative depuse în Parlament, am avut cele mai multe propuneri pe care le-am aprobat ca legi. Am avut câteva proiecte pe care le-am dus la bun sfârşit, pentru care am luptat, am ieşit în stradă timp de 100 de zile, cum este anularea pensiilor speciale. Am votat acea lege şi pentru a nu lăsa niciun loc de îndoială, am semnat şi o declaraţie notarială prin care am renunţat la pensia specială de parlamentar”.

Ce va face Ionuț Simionca?

Mă voi întâlni cu toţi cetăţenii oraşului nostru şi am să le cer părerea pentru proiectele prioritare. Mi-aş dori ca pe lista mea de consilieri şi în echipa mea să fie oameni din comunitate. 99% dintre ei nu au făcut politică, sunt oameni care vin din mediul privat, avocaţi, directori de bancă. Voi face şi un concurs de proiecte în tot ce înseamnă campania pentru Primăria Bistriţa, pentru că îmi doresc ca proiectele bistriţenilor să fie implementate de echipa noastră. Pentru că am dus politica porţilor deschise, voi pune un loc eligibil de consilier local pentru un cetăţean bistriţean care va aduce cel mai bun proiect susţinut de comunitate”, a conchis candidatul PMP la primăria Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: