17.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Dezastru pe malurile râului Bistrița: Apele Române au strâns 3 tone de gunoaie

Apele Române Someș-Tisa au prezentat câteva cifre după o igienizare pe malurile râului Bistrița care a ținut o singură zi. Nu mai puțin de 3 tone de gunoaie au fost strânse.

În campania de igienizare s-au implicat și cei de la Sistemul de Gospodărire a Apelor din Bistrița-Năsăud. S-au strâns deșeurile de pe ambele maluri ale râului Bistrița, de pe raza municipiului.

Din cantitatea totală, 1800 de kilograme au fost deșeuri vegetale, 700 de kilograme de deșeuri menajere și 500 de kilograme PET-uri.

„Prin fiecare acțiune de igienizare pe care o facem, ne dorim să oferim un model de bună practică și să-i familiarizăm pe cetățeni cu modalitățile de valorificare a deșeurilor și cu posibilitățile de colectare existente la nivel local. De asemenea, vrem să schimbăm percepția și atitudinea instituțiilor, a factorilor de răspundere și a cetățenilor din comunități.

Colegii noștri de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud fac o echipă excelentă, reușind să adune astăzi o cantitate semnificativă de deșeuri de pe ambele maluri ale râului Bistrița (municipiul Bistrița): 1800 kilograme deșeuri vegetale; 700 kilograme deșeuri menajere; 500 kilograme PET-uri”, au transmis cei de la Apele Române.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Haideti domnilor si de la punte mai in sus, mormane de gunoai adusa de apa, cinele strange? Ma duc umplu io sacii si dau drumu pe apa in jos(Leg sacii la gura) Si mai taiati ramurile acelea rupte de salcie, atarna acolo de rasu lumi, va place?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...