12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Donațiile Ancuței Cîrcu destinate Arestului IPJ ajung la familii nevoiașe din județ

Ancuța Cîrcu s-a răzgândit și nu mai donează saltele, lenjerie de pat, produse de curățenie și televizoare pentru Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. Lucrurile vor merge la familii nevoiașe din județ.

Încă de anul trecut, vloggerița Ancuța Cîrcu a promis că va dona saltele, lenjerii de pat, produse de curățenie și chiar televizoare Arestului din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, acolo unde a petrecut și ea 19 zile.

În primăvara acestui an, Ancuța Cîrcu s-a ținut de promisiune și a achiziționat produsele în cauză, însă acestea au stat aproape o lună și jumătate în depozitele magazinelor de unde au fost achiziționate din cauza birocrației.

Sătulă să aștepte, la finalul lunii trecute, Ancuța Cîrcu i-a dat ultimatum ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Aceasta i-a cerut să urgenteze procedura de acceptare a donației, iar bunurile să fie primite în maxim 10 zile.

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Ancuța Cîrcu a decis să doneze lucrurile unor familii nevoiașe din județ. Primele lucruri au ajuns chiar astăzi, în Dumitra.

„Lucrurile vor ajunge la 20 de persoane. Acum merg la 4 familii din Dumitra, care trăiesc într-o sărăcie lucie”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro Ancuța Cîrcu. Aceasta a mai spus că va face publice, pe pagina sa de Facebook, toate donațiile pe care le va face.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?