18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste aparate s-au bucurat de un succes major încă de când au fost inventate, însă popularitatea lor a trecut la un alt nivel din momentul în care au apărut tot mai mulți operatori de jocuri de noroc online. Dezvoltările tehnologice au permis, totodată, crearea unor jocuri cu adevărat spectaculoase.

Tocmai aceste dezvoltări tehnologice au făcut ca atunci când joci la sloturi online să ai în mare măsură aceeași senzație ca și cum te-ai distra în mediul land based. Sloturile funcționează în același fel, dar între cele două există și câteva diferențe.

Desigur, cea mai importantă este legată de comoditate. Atunci când joci online o poți face de oriunde, fără să fii nevoit să te deplasezi special într-un cazinou sau la o sală. O poți face de acasă, din vacanță, dintr-un mijloc de transport în comun, practic de oriunde.

De asemenea, programul este și el important. În mediul online, te poți distra 24 de ore din 24, oricând ai pofta să te joci. În schimb, foarte multe săli de jocuri și cazinouri au un program strict.

Iar varietatea de jocuri este și ea mult mai mare în mediul online. Spre exemplu, în acest moment în secțiunea pacanele NetBet sunt disponibile peste 2.600 de jocuri – cel mai mare număr de la un cazinou online din România. În mediul land based este imposibil să găsești atât de multe jocuri la un loc. Cazinourile sau sălile au un spațiu limitat și pur și simplu nu e loc pentru atât de multe aparate. Așadar, șansele să găsești un joc care să îți placă sunt mult mai mari în mediul online.

O altă diferență e legată de RTP-ul oferit la jocuri. Pentru că nu au costuri legate de chirii, operatorii online pot oferi jocuri cu un RTP mai mare, ceea ce s-ar traduce într-o posibilitate ca jucătorii să aibă șanse mai mari de câștig, însă aceasta depinde de mai mulți factori.

Desigur, la polul opus, experiența într-un cazinou are un farmec aparte, care e dificil să fie combătută de unul online.

Istoria sloturilor

Se crede că primul aparat de tip slot machine a fost creat undeva la finalul secolului al XIX-lea. Pe atunci aparatele erau însă mult diferite de cele pe care le știm în zilele noastre. Chiar și premiile erau altele: se ofereau pachete de gume de mestecat ori beri pentru că, de cele mai multe ori, erau amplasate în baruri. Ulterior s-a ajuns să ofere bani.

Conform mai multor surse, primul aparat a fost creat în anul 1891, aceasta fiind cea mai răspândită teorie. Americanii Sittman și Pit au lansat primul aparat de tip slot machine, care avea 5 role și 50 de cărți, fiind bazat pe jocul de poker. Nu a trecut mult timp și numeroase baruri din New York aveau astfel de aparate, care necesitau introducerea unei monede de 5 cenți.

Simbolurile cu fructe, foarte populare la păcănele, au fost ideea lui Herbert Mills din Chicago, un mare eveniment din istoria sloturilor. Aparatul creat de el a fost vândut în scurt timp în peste 30 de mii de exemplare, iar după anii ’40 au apărut tot mai multe companii care creau slot machines.

Și după anii ’70, pe măsură ce cazinourile din Las Vegas s-au extins, această industrie a căpătat o dezvoltare importantă. Aparatele au devenit tot mai moderne și mai colorate și au fost create mai multe tipuri de jocuri. Dar popularitatea sloturilor a crescut enorm pe măsură ce au apărut operatorii de jocuri de noroc online, care au făcut mult mai accesibile producțiile pentru numeroși oameni, iar varietatea a crescut.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...